Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyertes kórházi TÁMOP-pályázat: foglalkoztatás hiányszakmákban
Nyertes kórházi TÁMOP-pályázat: foglalkoztatás hiányszakmákban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 28.

ImageA Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez, a 2009. december 16-án meghirdetett TÁMOP 6.2.4/A/09/1 „Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára” című pályázati kiírására beérkezett „A Fejér Megyei Szent György Kórház humánerőforrás fejlesztése a hiányszakmákban” című pályázatot a Strukturális Alapok Programiroda, mint közreműködő szervezet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette.

 

Csathó Barna kommunikációs vezetőtől megtudtuk, hogy a támogatás tárgya a „A Fejér Megyei Szent György Kórház humánerőforrás fejlesztése a hiányszakmákban” című projekt.

Mint Szabó Bakos Zoltánné projektmenedzser – ápolási igazgató – elmondta, a támogatás 44 millió 369 ezer 500 Ft egyszeri, vissza nem térítendő összeget jelent, és 17 fő foglalkoztatását teszi lehetővé.

A nyertes pályázat révén tizenegy új szakdolgozó foglalkoztatására nyílik lehetőség a hiányszakmákban – intenzív, gyermekintenzív, pszichiátriai, onkológiai ápolási szakemberek felvételével.

A pályázat rehabilitációs team létrehozására is lehetőséget ad. Ebben orvos, pszichológus, gyógytornász, logopédus és dietetikus alkalmazásával javítják a betegek rehabilitációját.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >