Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Sörlocsolás, takarmánylopás - fehérvári történések Fejérből
Sörlocsolás, takarmánylopás - fehérvári történések Fejérből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 31.

Image150 méter kábelt vittek el ismeretlen tettesek a 63-as főút 86+112 km szelvényéből, a vasúti átjáróból… Kiégett gépkocsiról tett bejelentést egy fehérvári lakos… Egy férfi előzetes szóváltást követően sörrel leöntött egy férfit és egy nőt a fehérvári vasútállomás büféjében. Ezt követően a két erősebbik nemhez tartozó személy között dulakodás alakult ki… Ittasan feküdt az úttesten egy férfi…

 

R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője tájékoztatta a Fehérvári híreket az alábbi eseményekről:

- Kora reggel egy 41 éves férfivel szemben intézkedtek a fehérvári rendőrök a Zámolyi úti áruháznál. A személyről ugyanis kiderült, hogy a Gánti Szociális Otthon lakója, ahonnan engedély nélkül távozott el. A járőrök őt oda visszaszállították.

- 150 méter kábelt vittek el ismeretlenek Székesfehérvár külterületéről a 63-as főút 86+112 km szelvényéből, a vasúti átjáróból. A tettesek a másfél millió forint értékű kábelt a földből ásták ki, majd elvágták, és elvitték. A rendőrök keresik a tetteseket.

- Kiégett gépkocsiról tett bejelentést egy fehérvári lakos vasárnap reggel. Elmondta, hogy a Lada Székesfehérvár, Börgöndi úton áll, az M7-es autópálya után 1 km-rel. A rendőrök megállapították, hogy az autót május 28-án este tíz és május 29-én hajnali fél négy közötti időben lopták el egy kisfaludi ház elől. A helyszíni szemlét követően az autót a tulajdonosnak átadták a rendőrök, a tetteseket keresik.

- Garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Kora délután egy férfi előzetes szóváltást követően sörrel leöntött egy férfit és egy nőt a fehérvári vasútállomás büféjében. Ezt követően a két erősebbik nemhez tartozó személy között dulakodás alakult ki. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a páros távozott az állomásról, a 39 éves férfit viszont sikerült elfognia a járőröknek. Ő a verekedés során a fején sérült meg könnyebben. Miután a kórházban ellátták sérüléseit, a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol a Forrónyom gyanúsítottként hallgatta ki. A másik férfit és a nőt még keresik a nyomozók.

- Egy polgárőr észlelte Kisfalud határában, hogy a helyi mezőgazdasági telep mögötti területen nylonnal letakarva 28 zsák táp van. A rendőrök által értesített Zrt. képviselője felismerte a zsákokat, amik a telepről származtak. A 88.000.- Ft-os lopási kár a szemfüles polgárőrnek köszönhetően így megtérült. A tettest keresi a rendőrség.

- Éjszaka a fehérvári járőrök a cserkész utcában intézkedtek egy 56 éves fehérvári férfivel szemben, aki ittas állapotban az úttesten feküdt. Felállni nem tudott, ezért mentőt hívtak hozzá, akik beszállították további ellátás végett a kórházba.

 
< Előző   Következő >