Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Kattant a bilincs a körözöttek kezén
Kattant a bilincs a körözöttek kezén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 04.

ImageKörözési akciót rendelt el az ORFK, így a fejér megyei bűnügyi és közrendvédelmi állomány több, mint félszáz rendőre egy tucat polgárőrrel közösen fokozott ellenőrzéseket hajtott végre szinte egész nap. A megyeiek összesen 341 személyt igazoltattak és ellenőriztek le a nyilvántartási rendszerben. A nap folyamán több, mint kettőezer rendőri intézkedés történt. Ebből három büntető, míg harminckilenc szabálysértési feljelentés volt. Hét körözött került elfogásra. Négy személy ellen elfogatóparancs volt érvényben, míg hárommal szemben tartózkodási hely megállapítását kérte a körözést elrendelő szerv.

 

R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy polgárdi lakcímén ellenőriztek le a járőrök egy 16 éves fiatalt, aki ellen eltűnés miatt volt körözés érvényben. A fiú a tartózkodási helyéül kijelölt sárbogárdi otthonból távozott el engedély nélkül, emiatt keresték. A rendőrök elszámoltatását követően oda visszaszállították.

- Székesfehérváron, a MÁV állomáson igazoltatását követően fogtak el egy 41 éves hajléktalant a fehérvári járőrök. A férfit a Pesti Központi Kerületi Bíróság körözte lopás miatt. Elfogását követően őrizetbe vették.

- A sárbogárdi járőrök azt a két kálozi férfit fogták el tegnap, akik miatt egy folyamatban lévő bűnügyben adtak ki elfogatóparancsot a sárbogárdi nyomozók. A két férfi volt annak a fiatalkorú elkövetőnek a társa, akit még múlt héten fogtak el Káloz, Belmajorban, amikor egy autó felnijeit akarták lelopni, csak megzavarták őket. A helyszínről menekülő fiatal a helyszín közeléből került előállításra, míg két társa ellen körözés lett kiadva. Az elfogott páros mindegyik tagját gyanúsítottként hallgatták ki a lopási ügyben, majd ezt követően őrizetbe vették őket.

 
< Előző   Következő >