Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow A Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkárának közleménye
A Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkárának közleménye Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. június 04.

ImageA Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkáraként értetlenül állok az előtt: a székesfehérvári helyi védelmi bizottság titkára észlelvén, hogy a szárazréti, rendkívüli helyzet megoldása meghaladja a lehetőségeit és képességeit, nem a feladat megoldására koncentrál, hanem – napilapos közleménye szerint - a felelősséget próbálja áthárítani, mutogat és vádaskodik.

 

A tények a következők: a megyei védelmi bizottság elnöke június 2-án, szerdán este – nem hivatalos forrásból – értesült a székesfehérvári Szárazréten történtekről.

A megyei elnök, a helyzet súlyossága miatt, azonnali intézkedéseket tett. A megyei védelmi bizottság elnöke a testület másnap reggeli ülésén ügy döntött: törvényi felhatalmazás alapján a kormányzati koordinációs bizottsághoz fordul, és speciális gépjárműveket kér a terület megtisztítására.

A megyei védelmi bizottság elnöke köszöni, hogy kérésére, a megyei védelmi bizottság döntése alapján a kormányzati koordinációs bizottság gyorsan, rugalmasan reagált. Köszöni és elismerését fejezi ki, hogy honvédségi, speciális járművekkel megpróbálták a lehetetlent. Ez pénteken nem sikerülhetett, de amint a terület megközelíthető lesz, megtesszük a szükséges intézkedéseket.

 

Szentes László, a Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkára

 
< Előző   Következő >