Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Díjat hirdet az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség
Díjat hirdet az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 04.

ImageIzgalmas folyamat zajlik le a magyar gazdaságban, a dokumentumkezelés szakmásodási folyamata. Ennek a folyamatnak első lépéseként 2009-ben regisztrálásra került a szakma érdekképviselete, az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség (www.idszsz.hu). A szövetség megalakulásánál olyan nagynevű cégek jelen alapítóként, mint - egyebek mellett - a Canon vagy az Océ. Most a szakma kialakulásának egy újabb jelentős állomásként az IDSzSz szakmai díjat hirdet 2010. június 10-én.

 

Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség a dokumentummenedzsment (iratkezelés, tartalomkezelés) területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő tevékenység elismeréseként "Magyar Dokumentumkezelésért Díj" elnevezéssel pályázatot hirdet, első ízben 2010-ben. - tudtuk meg Fodor Zoltántól, aki elmondta, hogy a "Dokumentumkezelésért Díj" független díj, célja a közösség megteremtése, építése, szakmai kiválóságainak elismerése, a dokumentumkezelésért, iratkezelésért végzett munka elismerése.

A Díjat az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség kezeli. Olyan személyek vagy szervezetek részesülhetnek a Díjban, akik, amelyek az átlagosnál többet tettek a dokumentumkezelés, iratkezelés értékeinek bemutatásáért, elismertetéséért, illetve meghatározó, példaértékű szervezetei, személyiségei a szakmának.

A meghatározó személyiségnek nem kell okvetlen országos ismertséggel rendelkeznie vagy tevékenykednie, elegendő egy régióban vagy akár egyetlen szervezetnél hatást gyakorolnia. Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség jelenleg egy általános, egy életmű és egy újságírói kategóriát különített el.

A Díj átadására 2010 novemberében fog sor kerülni, a magyar dokumentumkezelés napján, az IDSzSz közgyűlésén, illetve a kísérő szakmai konferencián.

Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség információk: www.idszsz.hu

 Magyar Dokumentumkezelésért Díj teljes kiírás, jelölési eljárással: http://www.docuworld.hu/hirek,1,684.htm

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >