Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Fehérvári 24 óra...
Fehérvári 24 óra... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 14.

ImageMegszegte a vele szemben szombaton kihirdetett ideiglenes megelőző távoltartásról szóló határozatot az a fehérvári férfi, aki lakásába visszament… Motoros baleset történt késő délelőtt Szabadbattyánt Táccal összekötő 6307-es úton. Egy Yamaha sofőrje haladása közben a 42+700 km szelvényhez érve egy jobb kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd árokba borult. Súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a motorost…

 

R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője tájékoztatta szerkesztőségünket az elmúlt  időszak történéseiről:

- Megszegte a vele szemben szombaton kihirdetett ideiglenes megelőző távoltartásról szóló határozatot az a fehérvári férfi, aki lakásába visszament. Az 59 éves férfit vasárnap hajnalban állították elő lakásukról a járőrök, majd szabálysértési őrizetbe került.

- Este egy másik férj került szabálysértési őrizetbe, ugyancsak távoltartásról szóló határozat megszegése miatt. A férfi ellen bántalmazás miatt hozták a határozatot vasárnap délután, de ennek ellenére este megjelent lakásukon és dörömbölt, hogy be akar menni.

- A 7-es főút 90. km szelvényében vontak ellenőrzés alá a járőrök egy 32 éves lepsényi sofőrt. A Ford Fiesta vezetőjéről kiderült, hogy a járművezetéstől eltiltották, ennek ellenére vett részt a forgalomba. Szabálysértési őrizetbe került.

- Két kilométerrel messzebb egy Suzuki Swifttel közlekedő 33 éves bedői lakos adatait ellenőrizték le a nyilvántartóban a járőrök, közúti ellenőrzés során. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit közokirat-hamisítás matt keresi a rendőrség. A helyszínen elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

- Hajnalban betörést jeleztek egy József Attila utcai társasház földszintjén lévő ABC-ből. A tettes dohányárut, szeszesitalt vitt el. A helyszíni szemle még tart, a lopási kár nagysága egyelőre nem ismeretes.

- Motoros baleset történt késő délelőtt Szabadbattyánt Táccal összekötő 6307-es úton. Egy Yamaha sofőrje haladása közben a 42+700 km szelvényhez érve egy jobb kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd árokba borult. Súlyos, életveszélyes sérüléssel szállították kórházba a 42 éves motorost.

 
< Előző   Következő >