Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kerékpáros szemtanút keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. június 17.

ImageJúnius 11-én, pénteken 17.00 óra körüli időben történt egy anyagi káros baleset a 6228-as számú úton, amely körülményeinek tisztázásához keresi a rendőrség azt a kerékpárost, aki szemtanúja volt az ütközésnek. Egy szerb állampolgár egy MAN típusú tehergépkocsival közlekedett a 6228-as számú úton Seregélyes irányából Sárosd felé. Haladása során a 38+750 km szelvénynél a korábban kihelyezett úthibára figyelmeztető veszélyjelző tábla miatt észlelhette az aszfalton lévő egyenetlenséget, ezért kis mértékben áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba.

 

Itt a tehergépkocsi bal oldali első részével nekiütközött az őt előző Ford Focus C-Max típusú személygépkocsi jobb elejének, majd a teljes jobb oldalának.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, mindkét gépjárműben anyagi kár keletkezett.

A balesetet láthatta az a kerékpáros, aki az ütközés pillanatában épp a helyszínen volt. A rendőrség kéri a biciklist, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 22/541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén.

Segítségét előre is köszönik!

 
< Előző   Következő >