Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tűzz a víz alá!
Tűzz a víz alá! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Bisztricz Anett szóvivő   
2008. július 12.

ImageA gárdonyi Sport Beachre vonulnak nagy erőkkel a tűzoltók. A nyári forróságban a tömlőgurítás, a sugárszerelés és a tűzoltás helyett most a pihenésé, a sportolásé és a szórakozásé a főszerep Magyarország első öko szemléletű strandján. A Sport Beach felajánlásának köszönhetően a székesfehérvári tűzoltók a szolgálati igazolványuk felmutatásával ingyenesen léphetnek a Kékhullám zászlóval kitűntetett strandra, ahol a szép és tiszta környezet mellett, kiváló minőségi víz, sport- és szabadidős programok várják őket és családjukat.

A tűzoltók az előző napi szolgálat után szabadnapjukon 18 szárazföldi és vízi sportban (strandfoci, a strandröplabda, lábtenisz, street ball, tollaslabda, lábtoll labda, beach ball, petanque, mini tenisz, strandkézilabda, korfball, vízi fejelés, víziröplabda, vízi korfball, vízi kosárlabda, vízi tollaslabda, vízi beach ball, vízi foci) mérhetik össze tudásukat és ügyességüket. A székesfehérvári tűzoltóság kiemelt figyelmet fordít a tűzoltók fizikai erőnlétének szinten tartására és továbbfejlesztésére.

Ennek érdekében a 24 órás szolgálatok rendszeres része a sportfoglalkozás. A tűzoltók hetente vesznek részt városi kispályás labdarúgó mérkőzéseken, és több mint tíz éve indulnak a paksi strandfoci bajnokságon is. A parancsnokság éppen ezért örömmel fogadta a gárdonyi Sport Beach felajánlását. Az országosan egyedülálló együttműködésnek köszönhetően a székesfehérvári tűzoltók sportolási lehetőségei bővülnek, és a szolgálatok utáni szabadnapokat aktív pihenéssel tölthetik a Velencei-tó partján.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >