Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Margitics érettségi miatt nem utazott az edzőtáborba
Margitics érettségi miatt nem utazott az edzőtáborba Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 24.

ImageA Videoton fiatal, utánpótlás-válogatott középpályása hétfőn és szerdán testnevelésből érettségizett. - Bizonyára több szurkolónk is hiányolta az ausztriai edzőtáborba utazó keret névsorából Margitics Andor nevét. Játékosunk mozgalmas napokon van túl, szombaton Barcson játszott a gálamérkőzésen, hétfőn és szerdán érettségizett, kedden pedig a Zsolna elleni felkészülési mérkőzésen kapott játéklehetőséget. „Igen, valóban több területen is helyt kellett állnom a napokban. Gyuri bácsival egyeztettem, hogy mivel szerdán érettségizek, ezért csak később csatlakozom Ausztriában a csapathoz."

 

"Hétfőn szóbeliztem, ezért a felcsúti teszten sem tudtam részt venni, de később természetesen be kell pótolnom. Úgy érzem az érettségi jól sikerült, a szóbelin a természetjárás hasznos hatásairól valamint a tenisz történetéről, szabályairól kellett beszélnem. A szerdai nap sokkal húzósabb volt, ugyanis gyakorlati feladatok sokaságával kellett farkasszemet néznem.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton Fc

Gimnasztika, torna, kötélmászás, szekrényugrás, korlát gyakorlatok, úszás, futás, távolugrás és foci szerepelt a vizsgán, ez utóbbi szinte felüdülés volt a többi feladat után, de úgy érzem, összességében jól sikerült a tesi érettségim.

Jelenleg itthon edzek napi két alkalommal. Délelőtt labdás edzéseket vezényel Bekő Balázs és Dvéri Zsolt az itthon maradt játékosoknak, délután pedig a futáson és az erőnléti gyakorlatokon van a hangsúly. Egyelőre még nem tudom melyik nap, de hamarosan csatlakozni fogok a csapathoz Ausztriában”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >