Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Videoton - Anorthosis Famagusta: 0-2
Videoton - Anorthosis Famagusta: 0-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. június 25.

ImageKét perc alatt két gólt lőttek a ciprusiak. - Mint az a tegnap délelőtti írásunkból már kiderült, közel 150 km-t utazott a fehérvári focicsapat Seekirchenbe, a Famagusta elleni találkozó színhelyére. Nos, útközben derült ki, hogy némi félreértés adódott a szervezésben, s a ciprusi csapat már ott toporgott a pálya szélén, miközben a fehérváriak alig hagyták el Windischgarstent. Miután a Famagusta együttese egyre türelmetlenebbé vált – másfél óra alatt tette meg a busz az említett távolságot -, végül az a kompromisszumos megoldás született, hogy az eredeti fél hat helyett, öt órakor kezdődjön a mérkőzés.

 

A román játékvezető sípszavára a Bozsovics – Andics, Lipták, Milanovics, Hidvégi – Gosztonyi, Farkas, Polonkai, Szakály – Nikolics, Alves tizenegy kezdte meg a játékot. Már az első percben vezetést szerezhettek volna a fehérváriak Alves révén, ám lövése a kapu mellé ment.

Hosszú ideig nagyobb helyzet nélkül folyt a mérkőzés, majd a 30. percben ismét Alves előtt adódott lehetőség, de a mintegy 22 méteres lövését a ciprusi kapus a léc fölé nyomta. Gólnélküli döntetlennel zárult tehát az első játékrész.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton Fc
 

A második felvonásra dr. Mezey György úgy döntött, lehetőséget ad a fiataloknak és a keret többi tagjának is, így a Bozsovics – Lázár, Lipták (Hidvégi), Radovics (Milanovics), Varga (Andics) – Ponczók, Szolnoki, Sándor, Baracskai – Sitku, Vujovics összeállításban folytatta a Vidi.

Az ellenfél viszonylag gyorsan átvette az irányítást és nagy nyomást gyakorolt a kapura. Az 57. percben aztán be is vették Bozsovics portáját, majd alig egy perccel később szabadrúgásból megszerezték második góljukat is. Komoly Vidie-helyzet csak a 86. percben akadt: Ponczók cselezte be magát a 16-oson belülre, ám 13 méterről mellé lőtt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >