Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tarlós István a főpolgármester-jelölt
Tarlós István a főpolgármester-jelölt Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. június 26.

ImageTarlós Istvánt javasolja a párt főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya. A politikus közölte, hogy kampányát augusztus 20-án kezdi meg. - Tarlós Istvánt javasolja a párt főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya. Ezt maga a jelölt közölte a testület szombati ülése közben. Tarlós István elmondta, hogy a döntés egyhangúnak tekinthető, mivel az egyetlen tartózkodó szavazatot ő adta le, a többiek támogatták megválasztását.

A politikus közölte, hogy kampányát augusztus 20-án kezdi meg, előtte azonban - várhatóan július első napjaiban - az országos választmánynak még jóvá kell hagynia a jelöltségét. A négy éve függetlenként induló Tarlós István arra is kitért, hogy az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP pártonkívüli jelöltje lesz.

Image
Fotó: Fidesz

A fővárosi lista

Tarlós István főpolgármester-jelölt vezetheti a Fidesz-KDNP fővárosi listáját az önkormányzati választáson - döntött a Fidesz budapesti választmánya szombaton. Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester, Pesti Imre országgyűlési képviselő, Rogán Antal V. kerületi polgármester és György István parlamenti képviselő követi Tarlóst a 26 nevet tartalmazó listán, amelyet 45 igen szavazattal, 13 nem ellenében fogadott el a testület.

A sorrendet - csakúgy, mint a főpolgármester-jelölt személyét - az országos választmánynak még jóvá kell hagynia. Ez július elején történhet meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >