Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Öngyilkosságra készültek
Öngyilkosságra készültek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 02.

ImageA mentők értesítették a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot arról, hogy egy 34 éves zámolyi férfi élettársa jelenlétében, vitatkozás közben felakasztotta magát családi házuk melléképületének padlásán. A férfi élettársa elvágta a kötelet, így sikerült megmentenie a férfi életét. A zavart állapotban lévő személyt a mentők végül a helyszínre kiérkezett rendőrök segítségével szállították a fehérvári kórház Pszichiátriájára.

 

Két és fél órával később a fehérvári Lövölde útról egy asszony telefonált be a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy férje többször tett olyan kijelentést, hogy hatodik emeleti lakásuk erkélyéről kiugrik. Az ügyeletes – miközben a bejelentővel beszélt – a háttérből csak azt hallotta, hogy egy férfihang azt ismételgeti: „Leugrok, leugrok!”

A zászlós így egyből a helyszínre irányította a járőröket, a mentőket és a tűzoltókat is.

"Az idős férfit – aki még a rendőrök jelenlétében sem mondott le öngyilkossági szándékáról – végül sikerült az erkélyről behozni. A mentősök rendőri kísérettel szállították be a fehérvári kórház Pszichiátriai Osztályára." nyilatkozta honlapunknak Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője.

 
< Előző   Következő >