Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Sárszentkirály Napot rendeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 05.

ImageMég Don Pedro, a híres bohóc is ellátogatott Sárszentmihályra a hétvégén, hogy részese legyen a Sárszentkirály Napnak. Az első ízben megrendezett programsorozat társadalmi összefogással valósult meg, s minden korosztály számára izgalmas, tartalmas időtöltést kínált. Így például íjászbemutató, solymászkodás, kutyaszépségverseny, néptánc-ház, ingyenes arcfestés és ugrálóvár… várta az érdeklődőket. Ráadásul a nap végén, a tűzgyújtáskor még tombolát is húztak, amelyre bárki feliratkozhatott. A díjak között pedig még teniszütő, úszómedence, családi hajókázás, DVD-lejátszó is volt.

 

Fergeteges hangulatban telt az első ízben megrendezett Sárszentkiály Nap programsorozata. Az idő kegyes volt a helyi lakókhoz és vendégeikhez – a focibajnokság és a sorversenyek résztvevői ugyan alaposan megizzadtak, ám a focipálya sarkán felállított medence üdítő csobbanásra várt mindenkit. (És a párakapu is hasznos „berendezési tárgynak” ígérkezett.)

Image
Sorverseny

 

Image
A gyerekek nagyon élvezték a medencét

 

Image
A kézműves foglalkozáson is sokan részt vettek

 
Image
Don Pedro sminkeli magát a fellépésre

A gyermekeket meseház, Don Pedro bohóc, kézműves foglalkozások is várták, s még a Székesfehérvári Tűzoltóság képviselői is megjelentek szirénázó kocsival, hogy eloltsák a meggyújtott bálákat.

Image
Minden kisgyerek ingyenes arcfestést kapott

 

Image
Az íjászok remek bemutatót tartottak

 

Image
.

 
Image
Focibajnokság

A tűz este is fellobogott, méghozzá tábortűz formájában, amit néptánc-ház követett. Persze nem volt hiány különböző bemutatókban sem: íjászok, hagyományőrzők is tiszteletüket tették a programon, valamint egy solymász is, akit a gyerekek nagy örömmel fogadtak. – Szintúgy a kutyákat, „akik” boldogan masíroztak egy elkerített részen, hogy elhozzák a legszebb ebeknek kijáró trófeát.

Image
Bohóckodás...

 

Image
Néptánc-ház

 

Image
Shrek is megjelent

 
Image
.
 

A díjak kapcsán meg kell jegyezni, hogy főzőversenyt is hirdettek, és „alanyi jogon” mindenki feliratkozhatott a tombolára, amin rengeteg ajándékot lehetett nyerni – a támogatók jóvoltából.

Image
Ingyenes ugrálóvár

 

Image
Főzőverseny

 

Image
.

 
Image
.

A rendezvény kitalálója, s egyben fővédnöke, Szabó Tibor volt, a Fehérvári Hírek pedig az események koordinálását vállalta magára.

Image
.

 

Image
Hasznos dolog a párakapu...

 

Image
.

 

 

Image
.

 

Image
.

 
Image
Fotó: Temesvári Márta
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >