Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Remek felkészülési lehetőség a Szuperkupa döntő
Remek felkészülési lehetőség a Szuperkupa döntő Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 07.

Image"Nem akarom ismételni magamat, de mivel a Szuperkupa csakis a Debrecennek járhat, ezért továbbra is úgy kezelem a szerdai mérkőzést - ha már egyszer mindenképpen le kell játszni -, mint egy remek felkészülési lehetőséget a jövő héten esedékes Európa Liga fordulóra." - mondta Mezey György edző - "Azt viszont üdvözlöm, hogy a szövetség az eredeti elképzelésével ellentétben végül elfogadta annak a lehetőségét, hogy a döntőt ne semleges pályán játsszuk, hanem - miután nálunk folyik a felújítás - Debrecenben rendezhessék."

 

"Hogy milyen csapattal állunk ki? Mivel még mindig vannak sérültjeink és betegeink, iiletve az újonnan érkezettek között is akadnak olyanok, akik különböző problémákkal küzdenek, ezért a szerdai keretben még mindig nem teljesen azok lesznek, akik majd a Maribor ellen pályára lépnek.

Hogy konkrétumokat mondjak, Vujovics, aki betegség miatt volt kénytelen hazajönni Ausztriából, meggyógyult ugyan, de egyelőre nem elég erős, így a második kerettel edz. Vasziljevics még mindig nem tud teljes értékű munkát végezni, Nagy szintén felépült, de még nem játékkész., s ugyanez igaz Elekre is. Ákost ugyan elviszem Debrecenbe, mert szeretném, ha minél előbb felvenné a ritmust, de mivel nem vett részt az edzőtáborban, mérkőzéshiánya van.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton Fc

Terveim szerint, a szintén betegség miatt korábban hazautazott Farkas Balázs csak a második félidőben kap lehetőséget, többet nem bírna még el egy vírusos fertőzés után. Gosztonyival sajnos adminisztrációs problémák adódtak, így még mindig nem tudtuk teljesen átigazolni, magyarul nem játszathatom.

Mutumba vasárnap hazarepült, mivel állapotos feleségével egészsügügyi gondok vannak. Ő szerdán érkezik vissza, s csak ez után tudunk vele foglalkozni. Itthon marad még Tujvel, ami nem azt jelenti, hogy vele nem számolok. Három kapusunk van, akik között nagy verseny folyik, s Tujvel, egyre jobban, biztosabban teljesíti a feladatait."

A tegnapi edzést követően a következők utaztak Debrecenbe: Bozsovics, Sebők, Lázár, Andics, Lipták, Milanovic, Horváth, Hidvégi, Ponczók, Szakály, Djordjic, Farkas, Sándor, Elek, Polonkai, Siktu, Lencse, Alves, Nikolics.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >