Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Borsó Pál látja el az elnöki teendőket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 07.

Székesfehérvár polgármesterének új beosztásba való kinevezését követően első, rendkívüli ülését tartotta a Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa. A Tanács a kialakult helyzetben való további működésről szóban kapott tájékoztatást a Társulás jogi képviselőjétől. Az ide vonatkozó jogszabályok szerint Társulás elnöke csak a Társulást alkotó települések valamelyikének polgármestere lehet.

 

„Éppen ezért a következő önkormányzati választásokig, illetve a Társulás újjáalakulásáig az elnöki teendőket a Társulás szervezeti és működési szabályzatában meghatározottak szerinti elnökhelyettes jelen esetben Borsó Pál polgármester látja el.” – nyilatkozta honlapunknak Kóczán János Irodavezető, aki hozzátette:

Székesfehérvár teljes jogú képviseletét természetesen a város vezetésére kijelölt alpolgármester Viniczai Tibor úr fogja biztosítani. A Társulás munkájába ő már a mostani rendkívüli ülésen bekapcsolódott.

A Tanács által megtárgyalt napirendek a Társulás által szeptember 1-től működtetni tervezett családi napközik engedélyeztetéséhez szükséges megállapodásokról szóltak. Sor került ugyanakkor a Székesfehérvári Kistérségi Iroda alapító okiratának módosítására is.

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=6357&Itemid=31

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >