Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sikeres évadot zárt az Alba Sina S.C.
Sikeres évadot zárt az Alba Sina S.C. Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 09.

ImageTegnap délelőtt Lábas László, az Alba Sina S.C. elnökhelyettese és csapatkapitánya, a Sóstói Stadionban találkozott Berzi Sándor ügyvezetővel, és büszkén hozta el megmutatni egy hatalmas sporttáskában azt a 6 kupát, melyet ebben az évadban nyert meg a csapat. A Videoton F.C. még idén januárban kötött együttműködési megállapodást az Alba Sina S.C.-vel. Berzi Sándor nagyon pozitívan értékeli az együttműködést, hiszen nem csak hazai szinten, de nemzetközileg is szép sikereket értek el a fehérvári siket labdarúgók.

 

Az MHLSZ által első ízben kiírt országos vándorkupát megnyerte az Alba Sina S.C. Ezen a versenyen 8 csapat vett részt, mindenki mindenkivel játszott, majd alsóházi illetve felsőházi rájátszás következett.

Linzben egy 22 csapatos tornán a második helyet szerezte meg az Alba Sina S.C. A Futsal Magyar Kupában – melyen 9 csapat vett részt körmérkőzéses rendszerben – szintén ezüstérmet szereztek a fehérvári labdarúgók.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

Bécsben egy 20 éves jubileumi tornát nyert meg az Alba Sina S.C. Ezen a tornán 16 csapat indult el. A fehérvári városi bajnokságban is részt vettek a srácok, és a III. osztályt meg is nyerték. Erre a sikerre a legbüszkébb a csapat, hiszen a többi tornán az ellenfelek mind siketek voltak, a városi bajnokságban azonban ők voltak az egyedüli siket klub.

Lábas László csapatkapitány a bajnokságban több, mint 60 gólt szerzett, ezzel toronymagasan lett házi gólkirály. Klubunk büszke arra, hogy az együttműködés keretein belül, részese lehet a fehérvári siketek sportsikereinek és bízunk benne, hogy a jövőben még rengeteg hasonló hírről számolhatunk be!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >