Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Baltával támadt a rendőrökre...
Baltával támadt a rendőrökre... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 12.

ImageCsaládi veszekedés közben sebesítette meg élettársa jobb tenyerét egy nő. Látva, hogy a férfi milyen erősen vérzik, önmagát feladva hívta a bicskei rendőröket, hogy küldjenek mentőt. A férfinek azonban esze ágában nem volt vérző kezével kórházba menni és baltával támadt. A megtámadott nyomozó társa kétszer a levegőbe lőtt…

 

R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője tájékoztatta a Fehérvári Híreket az alábbi történésről:

Egy váli nő hívta a bicskei rendőröket azzal, hogy megvágta párja tenyerét, erősen vérzik. A mentősökkel egy időben érkező rendőrök megtudták, hogy az asszony párja egész nap kötözködött, bántalmazta. Délutánra elfogyott a türelem és a nő védekezésül a férfi ellen lépett fel. Megsebesítette a férfi jobb tenyerét. A seb erősen vérzett, amitől az asszony megijedt és rendőrt, mentőt kért.

A mentősök megpróbálták ellátni a sérültet, de nem engedte. Agresszívvé vált, a rendőrök rábeszélésére később látszólag engedett és bement a házba irataiért és, hogy felöltözzön, de kifelé már a kezében egy baltát tartott és az egyik nyomozó felé indult. Ismét fenyegetőzött és azt hangoztatta, hogy nem megy sehova.

A nyomozó igyekezett szóval tartani az agresszív férfit, miközben 3-4 métert hátrált. Társa látva, hogy elfogy a távolság a támadó és kollégája között, két figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, mire a támadó megadta magát. Rendőri kísérettel, bilincsben szállították ellátásra kórházba.

A rendőrt ért támadás kapcsán keletkezett iratokat, a hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt az ügyészséghez továbbítja a Bicskei Rendőrkapitányság. A testi sértés körülményeit a bicskei nyomozók vizsgálják.

 
< Előző   Következő >