Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Még három edzés az Európa Liga mérkőzésig
Még három edzés az Európa Liga mérkőzésig Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 13.

ImageEgyszer Győrben, kétszer Felcsúton gyakorolnak a Vidi játékosai a Maribor elleni talákozó előtt. - Hétfőn fél egykor, ebéddel kezdődött meg a fehérvári focicsapat számára a heti közös program, amelyet megbeszélés, majd csendespihenő követett. Mindez a megszokott helyen, az alcsúti Sport Hotelben. A délutáni edzésre a felcsúti technikai centrumban került sor. A vezetőedző, dr. Mezey György úgy határozott, nem tartja együtt a játékosokat az elkövetkező három napban, edzés után tehát mindenki hazamegy. Ma reggel, Győrben készül a csapat, majd szerdán délután ismét a felcsúti akadémia lesz a gyakorlás helyszíne.

 

A délután 6 órakor kezdődő tréning előtt, amelynek első negyedórája sajtónyilvános lesz, sajtótájékoztatót tart a Videoton az érdeklődő média képviselői számára.

Hasonló ritmusban készül a találkozóra az NK Maribor gárdája is, amely szerdán érkezik Győrbe, s este 8 órától tart edzést, illetve ezt megelőzően sajtótájékoztatót. A szlovén együttes csütörtökön reggel 10 órától még egyszer pályára vonul majd.

Az Európa Liga mérkőzés 20.30 órakor kedződik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >