Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Leköpte, megrúgta a kalauzt a jegy nélkül utazó fiatal
Leköpte, megrúgta a kalauzt a jegy nélkül utazó fiatal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 13.

ImageKözfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás az ellen a 18 éves budapesti férfi ellen, akit a gárdonyi rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy tettleg bántalmazott egy jegykezelőt. Az eset tegnap délelőtt történt a Budapest felé tartó személyvonaton. A 18 éves fővárosi fiatal vele egyidős társával utazott vissza a fővárosba. Amikor a jegyvizsgáló a jegyeiket kérte, azt nem tudták neki bemutatni, így Agárd állomáson a férfi leszállította őket a vonatról.

 

A páros egyikének azonban ez nem tetszett, és a kalauzzal szóváltásba keveredett, majd először leköpte, később pedig meg is rúgta. A 41 éves marcali férfi a bántalmazás során könnyen sérült.

Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a jegykezelő segítségére sietett egy vám-és pénzügyőr, aki a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a helyszínen a két fiatalt.

A járőrök mind a két 18 éves fiút előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra. A bántalmazót – akivel szemben elmondása szerint Budapesten súlyos testi sértés elkövetése miatt – folyamatban van egy másik büntetőügy, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben a nyomozók, míg társa tanúként szerepel az ügyben.

A gyanúsítottat a gárdonyi rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

 
< Előző   Következő >