Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Koncert a szigeten
Koncert a szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. július 13.

ImageA martonvásári Brunszvik kastély parkjának kis szigetén szerencsére nem a szúnyogok muzsikáltak a legemlékezetesebben a segélykoncerten... - Többen némi aggodalommal gondoltak arra, hogy egy tavacska közepén, egy dús vegetációjú sziget szabadtéri színpadán vajon mennyire lesz élvezhető a műsor, nem a szúnyogvadászat emészti-e majd fel a közönség erejét és figyelmét? Szerencsére az előzetes irtás hasznosnak bizonyult, így bár a park más részein jelentős erőket vontak össze a vérszívók, a nézőtéren nem kellett sokat foglalkozni velük...

 

A műsor két blokkja - az első, főként prózai és a második, főként zenei - egyaránt szórakoztató és színvonalas volt. A közönség láthatóan jól érezte magát, akár Bobory Zoltán repülő kecskéje, akár Budai Ilona ízes énekei és történetei, a Százszorszép szoknyareptető táncai, a Temüdzsin vagy Tolcsvayék szárnyaló dalai voltak a színen, de mindenki más is kitett magáért!

Image
Fotó: fejer.hu

A szünetben finom, kemencés lepényt, üdítőket, hűvös sört kínált a büfé, így akik eljöttek, azok egy igen kellemes, művészeti élménnyel, továbbá jó falatokkal és kortyokkal telve térhettek haza.

Egy segélykoncert kapcsán soha nem lehet azt mondani, hogy elégedettek lehetünk az anyagi haszonnal, mindenesetre csaknem félmillió forint jött össze az este, ez - a korábbi gyűjtések eredményeihez adódva - enyhítheti az árvízkárosultak bajait.

További felajánlások, befizetések tehetők a koncert kapcsán július 19-éig a Szép Nap Közhasznú Egyesületnek az Unicreditnél vezetett számlájára (külön, "AZ ÁRVÍZKÁROSULTAK JAVÁRA" megjelöléssel!), melynek száma: 10918001-00000052-29770004

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >