Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Dr. Cser-Palkovics Andás: "Fontos nekem Székesfehérvár!"
Dr. Cser-Palkovics Andás: "Fontos nekem Székesfehérvár!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 16.

ImageDr. Cser-Palkovics András, a Fidesz polgármester-jelöltje pénteki sajtótájékoztatóján a város hajdan volt budai kapujánál bejelentette, hogy „Nekem Fehérvár” elnevezéssel konzultáció sorozatot indít útjára. A politikus szerint az elmúlt években Székesfehérvár mindennapjaiból éppen a közösen gondolkozás, az emberek közötti valós párbeszéd hiányzott. A „Nekem Fehérvár” névre keresztelt kezdeményezés során kívánnak összegyűjteni minden olyan ötletet, véleményt, civil kurázsit, mely hozzájárulhat Fehérvár fejlődéséhez.

 

Dr. Cser-Palkovics András a sajtó képviselőinek elmondta, hogy most, egyrészt egy kérdőíves megkereséssel igyekeznek felmérni a városlakók hangulatát, közérzetét, és igyekeznek megismerni elképzeléseiket, javaslataikat Székesfehérvár kívánatos fejlődési irányáról. A jövőre irányuló kérdések mellett néhány a múltra is vonatkozik majd, hiszen a polgármester-jelölt szerint korábbi ügyek, rendezetlen kérdések ma is foglalkoztatják a székesfehérváriakat a színház felújításától a város elszabaduló adósságállományáig.

Image
.

A kérdőíveket július hónapban valamennyi háztartásba eljuttatják.

„Kíváncsi vagyok arra, hogy a székesfehérváriak mit gondolnak saját városukról, miket tartanak a legfontosabb problémáknak, mit várnak a leendő városvezetéstől.” – fűzte hozzá Cser-Palkovics András.

A kérdőíves megkeresés mellett a konzultáció egy másik szálon is elindul: dr. Cser-Palkovics András meglátogatja a város életét meghatározó szervezetek, intézmények, kamarák, cégek, civil szervezetek vezetőit, egyes szakterületek kiemelkedő személyiségeit, hogy egy személyes interjúsorozat formájában a legilletékesebbektől kapjon választ a város jövőjét meghatározó legfontosabb kérdésekre.

Image
.

Dr. Cser-Palkovics András a konzultáció eredményeit polgármester-jelölti programjába kívánja beépíteni, azzal a szándékkal, hogy a jövőt az emberekkel és nem ellenükre kell építeni.

A polgármester-jelölt kiemelte, hogy a „Nekem Fehérvár” elnevezésű kezdeményezés nem egy egyszeri esemény: „Megválasztásom esetén folyamatos kapcsolattartásra törekszem majd a székesfehérváriakkal, hogy ne csak négyévente az urnáknál mondhassanak véleményt a polgármester munkájáról, de problémáikat, elképzeléseiket folyamatosan megoszthassák a város vezetésével.”

Image
Fotó: Temesvári Márta

A háztartásokhoz eljutatott, majd kitöltött kérdőívet a polgármester-jelölt részére a 8000 Székesfehérvár, Malom u. 7. címre küldhetik vissza a székesfehérváriak. A kérdőív néhány napon belül letölthető lesz a www.cserpalkovics.hu  honlapról is, és visszaküldhető email-ben a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >