Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Tegyük emberközelibbé Székesfehérvárt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

Image„Nekem Fehérvár gyerekkorom legszebb élményeit, s ma már a fiaim első lépéseit is jelenti. Egy otthont, ahová régóta tartozom, s ahová mindenhonnan hazavágyom. Biztos vagyok benne, hogy Ön is ezer szállal kötődik a mi történelmi léptékkel is jelentôs városunkhoz, amely persze messze nem tökéletes még, de mindannyiunk tenni akarásával, összefogásával és ötleteivel sokkal emberibbé lehetne tenni.” – áll dr. Cser-Palkovics András levelében, amelyet e héten minden székesfehérvári megtalál majd a postaládájában.

 

A Fidesz polgármester-jelöltje a következő gondolatokkal folytatja levelét:

„Tudom, minden ötlet éppen annyira értékes, mint amennyi megvalósul belőle. S még a legnagyszerűbb gondolatok sem érnek semmit, ha azok nem találkoznak a városlakók igénye¬ivel, jogos elvárásaival. A politikusok többnyire ott rontják el, hogy azt hiszik, egyedül is tudják, mi a jó az embereknek. Pedig egy egészséges közösség nem létezhet valós párbe¬széd, és - helyenként akár - termékeny viták nélkül. Ezek viszik elôre, állítják a fejlôdés útjára egy város, egy közösség mindennapjait.

Székesfehérvár életébôl éppen ez a gondolkodás hiányzott az elmúlt években; sokszor érezhettük, és érezhetjük ma is, milyen az, amikor sorsára hagynak egy többre hivatott telepü¬lést, s annak lakóit. Most azonban itt az alkalom, hogy a múlt hibáin okulva, félretéve eddigi vélt, vagy valós sérelmeinket végre összekapaszkodjunk Fehérvár érdekében. Ezért született meg a „Nekem Fehérvár” névre keresztelt kezdeményezés.

Az elôttünk álló esztendőkben szeretnénk összegyûjteni minden gon¬dolatot, ötletet, tenni akarást, civil kurázsit, mindent, ami jobbá teheti városunkat. Örülnék, ha a „Nekem Fehérvár” embléma az összetartozás szimbólumává válna.

Kérem, ha Ön is hozzájárulna mozgalmunk sikeréhez, töltse ki kérdôívünket, és küldje el véleményét az alábbi címre: Cser-Palkovics András, 8000 Székesfehérvár, Malom utca 7. A kérdôívet elektro¬nikus formában letöltheti honlapomról is (www.cserpalkovics.hu ), és elküldheti email-ben a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.

Polgármester-jelöltként és lokálpatriótaként számítok Mindannyiukra!

Üdvözlettel:

Cser-Palkovics András

polgármester-jelölt

 

A kérdőív elérhetősége:

http://www.cserpalkovics.hu/index.php?option=com_filecabinet&view=files&id=2&Itemid=74

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=6429&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >