Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szünetel a melegvíz szolgáltatás a városban július 26-27 között
Szünetel a melegvíz szolgáltatás a városban július 26-27 között Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. július 22.

ImageA fűtés és meleg víz szolgáltatást biztosító erőművi berendezések és hőtávvezetékek esetében elkerülhetetlenül szükségesek olyan javítások, karbantartások, amelyek csak üzemszünet mellett hajthatók végre. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan ezt az üzemszünettel járó karbantartást – a Fűtőerőmű Kft-vel összehangoltan – két napba sűrítve végzik el.

 

Annak érdekében, hogy a meleg víz szolgáltatás szüneteltetésében érintett hőellátási területeket, az okozott kellemetlenséget a minimálisra korlátozza szolgáltató, a karbantartás időszakára ebben az évben is üzembe helyezik a Szedreskerti lakótelepen található tartalék fűtőművet.

Ez utóbbi révén folyamatos marad a meleg víz szolgáltatás a Szedreskerti ltp-n, továbbá a Palotaváros II, III, IV. ütemében, azaz a Gánts P. u., Hübner A. u., Kelemen B. u., Jankovich u., Kodolányi u., Bátky Zs. U., Tobak u., Csapó u., Rácz u. környékén. Ugyancsak a Szeder fűtőmű üzemeltetése révén a Palotaváros I. ütemében, tehát a Tolnai u., Sziget u., Sütő u., Cserepes köz, Jancsár u. környékén, továbbá a Tóváros ltp-n csak 26-án 8.00 és 15.00 közötti időszakban, azaz napközben szünetel a meleg víz szolgáltatás.

A fennmaradó területeken, azaz a Viziváros, az Ősz u., Királykút ltp., Rákóczi u., József A. u., Deák F. u., Lövölde u., Erzsébet u., továbbá a Belváros területén július 26-án reggeltől - 27-én este 20.00 óráig szünetel a meleg víz szolgáltatás.

Kérik a fogyasztók szíves megértését és türelmét - adta hírül közleményében a Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zrt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >