Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Kábítószer, lopás, súlyos testi sértés...
Kábítószer, lopás, súlyos testi sértés... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 23.

ImageKábítószerrel való visszaélés miatt körözte a Székesfehérvári Rendőrkapitányság azt a fehérvári férfit, akit a rendőrök elfogtak a fehérvári Seregélyesi úton. Előállítását követően a vele szemben folyó eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki. Egy mátyásdombi körözött is rendőrkézre került. A férfi ellen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság és a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot csalás elkövetése miatt. A személyt a rendőrök előállították az Enyingi Rendőrőrsre, majd átszállították Székesfehérvárra, ahol a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője tájékoztatta honlapunkat az alábbi eseményekről:

-- Ideiglenes távoltartó határozatot hoztak a rendőrök az ellen a fehérvári férfi ellen, aki Gánts Pál utcai lakásukban ittas állapotban többször megfenyegette, illetve lökdöste feleségét. A férfit a Rádió lakótelepen fogták el a járőrök, majd állították elő a kapitányságra, ahol megtörtént a határozat kihirdetése.

--Lopás miatt indult büntetőeljárás négy férfi ellen, akik Polgárdi, Kiscséripusztán egy felszámolás alatt álló telephelyen a víztornyot kezdték el bontani, és a vasdarabokat gyűjtötték össze, amikor a rendőrök tetten érték őket. A négyes először a rendőröknek azt állította, hogy rendelkeznek bontási engedéllyel, de később kiderült, amikor a telephely felszámoló biztosa a helyszínre ért, hogy senki nem adott ki engedélyt a részükre. Az elsődleges becslések alapján a kár egymillió forint. A három enyingi és egy siófoki férfit előállításukat követően a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

-- Súlyos testi sértés elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy enyingi férfi ellen, aki szerda este szóváltásba keveredett egy másik férfivel, majd egy fa nyéllel többször fejbe ütötte és még akkor is több alkalommal ököllel ütötte, amikor a férfi már földre került. A bántalmazás során a sértett könnyű sérüléseket szenvedett. Az elkövetőt még tegnap gyanúsítottként hallgatták ki a fehérvári nyomozók.

-- Hajnalban a fehérvári Kodolányi utcában fogtak el a rendőrök egy fehérvári férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az egyik közeli lépcsőházból ellopott egy kerékpárt. A személyt a nyomozók eljárás alá vonták.

 
< Előző   Következő >