Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Képes Hírek az agárdi rugbysek nyári programjából
Képes Hírek az agárdi rugbysek nyári programjából Nyomtatás E-mail
Írta: Vida-Szűcs Lajos, Váczi Péter   
2010. július 23.

ImageJótékonysági bemutató az árvízkárosultak megsegítésére… Női rugbysek az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon… FRC akadémia edzőtábor volt a Parkerdőben… BEACH Rugby Tour első forduló, Gyöngyös… - Mozgalmasan tellik a nyár az agárdi rugby csapat tagjai számára! Erről tanúskodnak az alábbi híradások is…

 

--- Mozdulj! Jótékonysági bemutatók az árvízkárosultak megsegítésére.

Minden korosztályban, minden csapatunkkal részt vettünk a jótékony célú rendezvényen, futottunk a Palotavárosi tavak körül, játszottunk az FRC csapatai ellen. Reméljük ezzel is tudtunk segíteni a rászorulókon.

Image
.

 

Image
.

 

Image
.

 
Image
.

--- Cigánymeggy fesztivál, Agárd

A fehérvári lányokkal közösen bemutattuk a női rögbit a cigánymeggy fesztivál résztvevőinek, a Vikingek ízelítőt adtak sportágunk „fiús” részéből. Köszönet Gyolcsos Marikának az év Női rögbi játékosának, a Női válogatott kapitányának a nagyszerű kommentárért!

Image
.

 

Image
.

--- FRC akadémia edzőtábor, Parkerdő

A Fehérvár Rugby Club utánpótlás csapatát edzőtáboroztattuk a parkerdőben. Közös edzéseket tartottunk és az utolsó nap tesztmérkőzést vívtunk az FRC-vel, ahol fiaink a Vikingek szoros küzdelemben győzelmet arattak a fehérvári fiúk ellen. Köszönet Gabi néninek és az Őt segítő Angyaloknak a példás háziasszonyi munkáért!

Image
.

--- BEACH Rugby Tour első forduló, Gyöngyös

Az Angels idén nyáron is elindult a strand rögbi bajnokság küzdelmein. Az első forduló a szívünknek nagyon kedves Gyöngyösi helyszínen zajlott. Itt mindig nagyszerűen érezzük magunkat, köszönhetően a Farkasok, legfőképpen Rizsa (Gyuris Péter) klubvezető vendégszeretetének. Most sem volt ez másképp, jó játék, jó strandolás, finom vacsora, vidám társaság.

Az AG’s Angels eredményei: Női kontakt: II. hely Összevont touch: III. hely

Image
.

 

Image
Fotó: agard.rugby.hu

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >