Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Lencse és Somodi az olimpiai válogatottal készül
Lencse és Somodi az olimpiai válogatottal készül Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 25.

ImageA VIDItől Somodi Bence és Lencse László vesz részt az Eb-selejtezőkre készülő olimpiai válogatott vasárnap kezdődő háromnapos edzőtáborozásán. - Mivel az időpont nem hivatalos UEFA-dátum, a szakmai stáb csak az itthon szereplő játékosokra számíthat Telkiben, az összetartáson. Nem vesz részt az összetartáson néhány olyan kerettag sem, akik esetében klubjuk kérte a szövetségi edzőt, ezúttal tekintsen el a beválogatástól. Olimpiai válogatottunk augusztus 11-én Európa-bajnoki selejtezőt játszik Bosznia-Hercegovinában.

 

Mint ismert, a keret összeállítása óta Egervári Sándort kinevezték az A-válogatott szövetségi kapitányának, munkáját Róth Antal veszi át.

Az edzőtábor jó alkalom arra, hogy az új szövetségi edző megismerkedjen a számításba vehető futballistákkal, ezért az első napon még Egervári Sándor irányítása alatt kezdődik a program, majd ezt követően Róth Antal is bekapcsolódik a munkába. Hétfőn két edzés vár a futballistákra, kedden egy délelőtti tréninget követően délután a Szolnoki MÁV NB I-es csapatával mérkőzik meg olimpiai együttesünk.

Image
fotó: Videoton FC

Az edzőtáborozáson résztvevő keret:

Somodi Bence (Videoton FC), Esterházy Mátyás (Újpest FC) – kapusok. Szokol Zsolt (Újpest FC), Debreceni András (Budapest Honvéd), Pintér Ádám (MTK Budapest), Szekeres Adrián (MTK Budapest), Zámbó Bence (MTK Budapest), Szabó János (Paks) – védők. Kulcsár Dávid (FTC), Barczi Dávid (Újpest FC), Kovács Dániel (Újpest FC), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa), Varga József (DVSC-TEVA), Simon Krisztián (Újpest FC), Tóth Bence (FTC) középpályások. Lencse László (Videoton FC), Balázs Zsolt (ZTE FC), Szilágyi Péter (DVSC-TEVA), Simon Ádám (Szombathely) – támadók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >