Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hazai és nemzetközi szántóversenyt szerveznek
Hazai és nemzetközi szántóversenyt szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 27.

ImageA 2010. évi hazai és nemzetközi szántóversenyekről tartott sajtótájékoztatót a Magyar Szántóverseny Szövetség a velencei Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági, Kerekedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában. Ennek során Soós Sándor, az MSzSz titkára, s a rendezvény levezetője elmondta, hogy az Országos Döntő rendezője az iskola lesz, társulva a székesfehérvár-kisfaludi Aranybulla Mg. Zrt.-vel, amely a területet biztosítja. A döntő időpontja: 2010. szeptember 18 (szombat).

 

Turcsányi Sándorné iskola igazgató arról is beszámolt, hogy egy országos méhészeti kiállítással és kisebb-nagyobb programokkal szeretnék emlékezetessé tenni az eseményt. A szántás elméletéről és gyakorlatáról tartott rövid ismertetőt Jóri István, az MSzSz elnöke, amelynek során számos érdekességre is kitért.

A Fidesz-KDNP Fejér 4 VK országgyűlési képviselői kabinetjétől megtudtuk, hogy L. Simon László, a térség országgyűlési képviselője, a megyei oktatási bizottság vezetője is jelen volt a sajtótájékoztatón. Ő a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnökeként arra kérte a médiát, hogy az alkalom súlyának megfelelően informálja az olvasókat, s médiatámogatóként vállaljanak szerepet a mozgalom népszerűsítésében.

„Meghívtam a vidékfejlesztési miniszter urat is a döntőre, aki visszaigazolta a tárca részvételét.” – mondta L. Simon László, aki szeretné, ha a Mezőföldre kicsit jobban odafigyelne az agrárlobbi.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >