Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Családi nap Sárbogárdon
Családi nap Sárbogárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Fekti Csaba   
2010. július 27.

ImageMásodik alkalommal adott otthont a Sárbogárdi Rendőrkapitányság és az FRSZ közös családi napjának a rétimajori Aranyponty Horgászcentrum. Az egész napos kikapcsolódás délelőtt 9 órakor vette kezdetét. Illetve az elszánt pecások már reggel 6-kor elkezdték a horgászversenyt és a halak beetetést. Ugyanis hagyományteremtő szándékkal egy napon rendeztük a kapitányság horgászversenyét és a családi napot.

 

A gyerekeket egész nap játszóház várta, melyek közül legnépszerűbb volt idén is az arcfestés. Ennek hatására ebédre már több apró pókember, macskanő és egyéb szuperhős szaladgált közöttünk. Délutánra is maradt két látványosság, melyek osztatlan sikert arattak a kilátogató, közel 100 fő körében.

Image
.

Először a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet kutyás alakulata tartott magas színvonalú bemutatót, majd egy budapesti karate egyesület kálozi csoportja mutatott be önvédelmi fogásokat és formagyakorlatokat. A csapat oszlopos tagja kollégánk és tagtársunk, Ferenczi Rozália r.őrm. Ezen kívül ki-ki kedve szerint látogathatta meg a halászati múzeumot, illetve strandolhatott az e célra kialakított tavakban.

Image
.

A horgászversenyt Magyar Krisztián nyerte 7,72 kg-mal, második lett Madarász Zoltán 5,68 kg-mal, a harmadik Dániel Zsolt 4,70 kg-mal. Tehát az élet zajlik Sárbogárdon, melyet már előre jelez a következő program, melyre az ország minden pontjáról érkeznek horgászok. Ez természetesen nem más, mint a HOKEDLI kupa augusztus 21-i fordulója, melyet a hantosi horgásztavon rendez a horgászok által már jól ismert „Medve” fedőnevű kollégánk.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >