Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Keresik az eltűnt perkátai férfit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 05.

ImageEgy 46 éves perkátai férfi eltűnését jelezték az Adonyi Rendőrősre. A férfi eltűnését édesanyja jelentette be, aki elmondta, fia július 24-én 21.00 óra körüli időben távozott el otthonukból lovas kocsijával, de azóta életjelet nem adott magáról. A férfi keresését azonnal megkezdték a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei, valamint polgárőrök, illetve erdészek és mezőőrök is csatlakoztak hozzájuk. Közel harmincan kutattak estig a férfi után.

 

Németh – Kész Mónika r. szds., a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy napközben Perkáta külterületén lévő erdőben megtalálták a férfi lovas kocsiját a lovával együtt, de a személy nem volt annak közelében. Sötétedésig kutattak a személy után, de nem találták meg. A keresést éjszakára felfüggesztették, majd másnap reggel ismét a környéket pásztázták a rendőrök, valamint a polgárőrök, erdészek, mezőőrök, hogy a férfi nyomára leljenek.

A rendőrség kéri, hogy aki az alábbi személyleírás, illetve a fénykép alapján tud valamit a férfi tartózkodási helyéről, esetleg látta őt a napokban, jelentkezzen vagy az Adonyi Rendőrőrsön, vagy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon. Telefonon is bejelentés tehető a 25/510-510-es telefonszámon, de a 107-es és a 112-es segélyhívókon is.

A férfi 175 cm magas, sovány testalkatú. Barna hajú, kopaszodó. Külseje ápolatlan. Arcán és karján kék foltok láthatók. Orrán egy nagy seb van. Születése óta tyúkmellű, jobb lábára sántít.

Az eltűnésekor zöldes barna vászonnadrág, zöld, rövid ujjú póló, valamint egy szürke termo melegítő felső volt rajta. Rozsdabarna félcipőt és szürke baseball sapkát viselt.

 
< Előző   Következő >