Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Bemutatta a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltjeit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 11.

ImageA Pelikán Udvarban mutatta be dr. Cser-Palkovics András polgármesterjelölt a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltjeit. A politikus kettesével és négyesével szólította a színpadra a jelölteket, hogy bemutassa őket a nagyszámű közönségnek és a sajtó képviselőinek. A közel két órás programot színpadi produkciók színesítették. Így például Bobory Zoltán előadta „repülő kecskés” novelláját, Cserta Gábor és együttese muzsikált, s táncos-énekes produkciókból sem volt hiány.

 

Dr. Cser-Palkovics András Dienesné Fluck Györgyi (Ráchegy, Börgönd, Búrtelep) kapcsán így szólt: „Ha én választópolgárként magam leírnám, hogy milyen egyéni önkormányzati képviselőt szeretnék, akkor „Györgyikét” hoznám fel példaként.” Ő ugyanis tökéletesen képviselő a körzetében élők érdekeit.

Gyóni András ( Városközpont- Észak) kapcsán elhangzott, hogy nem kell különösképpen indokolni, hogy miért a Fidesz csapatának tagja a ciszter gimnázium igazgatója. – Gondoljunk csak szakmai múltjára, eddigi munkásságára.

Horváth Miklósné (Viziváros) bemutatásakor dr. Cser-Palkovics András elmondta, hogy már régen megismerhette munkabírását és az emberek ügyéért való elkötelezettségét. Még a Videotonban ismerkedtek meg, s látta fegyelmezettségében kollégaként, közéleti emberként egyaránt. Horváth Miklósné látott már egy nagy rendszert működnis végre akkor fog kezdődni a közgyűlés, amikorra azt meghirdetik…

Horváth Miklós Csaba (Öreghegy-Dél - Kisfalud): kevesek egyike azok között, aki kormánypárti képviselő is volt. Tapasztalatára tehát mindenképpen szüksége van a városnak.

Földi Zoltán (Felsőváros): Vargha Tamás után ő veszi át a Felsővárost. Fontosak a tradíciók, és ő hisz is a tradíciókban.

Bezzegi Pál (régi 12-es, 13-as körzet összevonva): időközi választás során került be a képviselők közé és tiszteletre méltó munkát végzett. Műszaki értelmiségiként, valamint vállalkozóként nagy szükség van gondolkodásmódjára.

Östör Annamária (Öreghegy-Észak - Csala): „Ha Györgyikénél mondtam, itt is mondom: az igazi egyéni képviselő, aki oroszlánként küzd a körzetében lakókért.” – és mindig hozzáteszi, ha az Öreghegyről van szó, hogy „És Csala!”

Image
.

Mészáros Attila (Tóváros - Alsóváros): Dr. Cser-Palkovics András barátja, aki nehéz helyzetekben is bizonyított már. Fiatal kora ellenére vezetőként is bemutatta, mire képes: elvállalta példul a Fejér Megyei Napilap irányítását, s annak megszűnéséig kiválóan végezte is munkáját. Kommunikációs szakember, aki tudja: az emberekre oda kell figyelni.

Viza Attila (Palotaváros-Észak): műszaki emberként szükség van tapasztalatára, tudására. Mindenki látta, hogy hogyan csinált a semmiből csapatot, s bizton állítható, hogy segítségével az egész Palotaváros egy nagy csapat lesz.

Szilády Dezső (Palotaváros-Dél): gyakorlati ember, aki fontos problémákat old meg – nagy sikerrel. Vállalkozóként és civil vezetőként is sikeresen végzi munkáját, s képviseli az embereket. Székesfehérvár lakói főként az Albatrosz Repülő Egyesület elnökeként ismerhetik, aki nagyszerű repülőnapokkal örvendeztette meg a városunkba látogatókat.

Kiss Judit (Szedreskert-Szárazrét-Feketehegy): Feketehegynek, Szárazrétnek nem nagyot mondásra, hanem szorgalomra van szüksége, méghozzá sok-sok munkával, amelyre ő igencsak képes!

Dr. Kovács Zsolt (Városközpont-Kelet): Székesfehérvárnak szüksége van egy jogászra, méghozzá egy nagyon felkészült jogászra. Kovács Zsolnak három gyermeke is van, s egy igazi, támogató családdal a háta mögött tökéletesen el tudja majd végezni a közéleti szerepléssel járó munkákat..Értéket közvetít.

Brájer Éva (Maroshegy): Egyértelmű, hogy mindenki azt szeretné, hogy ő képviselje továbbra is a maroshegyiek érdekeit. Most ugyan már más feladatok is várnak rá, de biztos, hogy ez csak erősíteni fogja Maroshegyet.

Égi Tamás (Városközpont - Belváros): élhető, szerethető belváros létrehozása a célja. Tudja, hogy sok egyeztetés kell, méghozzá mindenkit meghallgatva. Erre ő a legalkalmasabb.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >