Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow 18. győzelmünkre készülünk az FTC ellen
18. győzelmünkre készülünk az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 17.

Image76 bajnokin van túl a Vidi és az FTC, csapatunk javítana az örökmérlegen, a fővárosiak az eddigi meccsek majd felét megnyerték. - A Videoton és az FTC eddigi 76 élvonalbeli derbijéből 37 zárult a zöld-fehérek sikerével, 22 alkalommal született döntetlen, míg egyesületünk 17 diadalt ünneplhetett, a gólarány 130-78 a IX. kerületiek javára. A Sóstói Stadionban lejátszott bajnokikon is a Ferencváros áll jobban, a 37 fehérvári meccsből 14 a vendég, 9 pedig a hazai gárda sikerével ért véget, 15 alkalommal pedig megosztoztak a felek a pontokon. A mi pályaválasztásunkkal lejátszott derbik gólaránya 51-42 a rivális javára, csapatunk a szombati rangadón javíthat a zöld-fehérek elleni statisztikán.

 

Az Úllői úti gárda ellen a Vidi színeiben Tiber László (képünkön balról a harmadik) és Szabó József bizonyult a legeredményesebbnek, mindketten 9-9 alkalommal mattolták a Fradi kapusait. A Videoton jelenlegi keretéből Polonkai Attila volt eredményes egy alkalommal az FTC ellen.

Image
fotó: vidi.hu

A Ferencváros elleni góllövőlista:

9 gólos: Tiber László, Szabó József

7 gólos: Horváth Ferenc

4 gólos: Karsai László, Nagy II János, Májer Lajos

3 gólos: Szalmásy Tamás, Wollek Tibor, Burcsa Győző

2 gólos: Baranyi Sándor, Zoran Kuntics, Dvéri Zsolt

1 gólos: Burka Imre, Nyitrai, Czeczeli Károly, Novath György, Gömöri Ottó, Kerekes György, Emmer László, Gyenti László, Sallói István, Németh Zoltán, Vasile Miriuta, Korsós Attila, Takács Lajos, Róh Ferenc, Vladas Urbonas, Djurisics, Terjék Lajos, Komódi László, Szalai Tamás, Tímár Krisztián, Hercegfalvi Zoltán, Kuttor Attila, Györök Tamás, Lattenstein Norbert, Polonkai Attila, Sitku Illés

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >