Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Videoton és a Fradi megosztozkodott a pontokon
A Videoton és a Fradi megosztozkodott a pontokon Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. augusztus 22.

ImageTovábbra is a Videoton mumusának számít a Fradi, nem sikerült legyőznünk a Sóstón a zöld-fehéreket. - Bár a mérkőzés előtt a Vidi számított esélyesebbnek, a vendég Ferencváros nagyon szervezetten futballozott. Jól zárta le a területeket, és ez nem csak a védelem közepére, de a szélsők előtti sávokra is vonatkozik. A Vidi nem tudta a saját játékát játszani, de még így is meglepő volt, a játék képéből nem következett, hogy a vendégcsapat szerzett vezetést. Igaz, nem kidolgozott helyzetből, hanem egy szerencsésen megpattanó labdából: Andrezinho lövése irányt változtatott a menteni igyekvő Liptákon.

 

A fordulás után sokkal lendületesebb lett a Videoton és ez a támadásokban is megmutatkozott. Fölényben játszott, dominált a Vidi, de gólt csak a félidő közepén sikerült szerezni. Ekkor, a percekkel korábban beállt Nikolics vágta közelről a léc alá a labdát.

A folytatásban is a Videoton dominált, Rodenbücher kiállítása után még emberelőnyben is volt, de újabb gólt nem sikerült szerezni, így maradt a döntetlen: Videoton FC – Ferencváros 1-1.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

dr. Mezey György:

"Azt kell mondjam, adtunk egy félidő előnyt a Ferenvárosnak, amit ki is használtak. Az akkor mutatott görcsös játékunkra nem találok magyarázatot. A második játékrészben aztán már a saját játékunkat játszottuk, csak kósza ellentámadásokra telt a Fradi erejéből. Mivel azonban nem tudtuk az előttünk adódó helyzeteket kihasználni, maradt az 1-1-es döntetlen, amelyet jogosnak tartok. Egy rangadó alakulása előre kiszámíthatatlan. Egy-egy gól hatalmas energiákat szabadíthat fel. Meggyőződésem, ha mi rúgjuk az elsőt, nem így alakul az eredmény. Mondhatom azt, hogy többet vártam, reméltem a három pont megszerzését, de egy ilyen mérkőzés után nem jelenthetem ki, hogy elégedetlen vagyok. Nem örülök, de a világ azért nem szakad össze, az élet nem áll meg attól, hogy dönetlent játszottunk."

Prukner László:

"Néhány apróságtól eltekintve nagyon jó hangulatú mérkőzés volt, jó, helyenként harcos focival és remek közönséggel. Összeségében úgy ítélem meg, hogy rászolgáltunk az egy pontra, főleg az első félidei játékunk alapján, amikor meg tudtuk lepni a fehérváriakat. A szünetben azt kértem a játékosaimtól, hogy ne húzzuk magunkra az ellenfelet, amit aztán nem valósítottak meg. Ennek köszönhetően több helyzete is volt a Videotonnak, s ebből az egyiket ki is használták. Az egyenlítő gólt követően próbáltunk ritmust váltani, de nem igazán sikerült. Lehetőségünk sem akadt annyi, s végül a kiállítás megpecsételte a sorsunkat."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >