Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Idén hetedik alkalommal adták át a Szent István Emlékérem és Díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. augusztus 23.

ImageA 2004-ben alapított Szent István-díj átadásán a város és a megye vezetői, így dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő is részt vett. Az elismerést minden évben olyan székesfehérvári személyiségnek ítélik oda, akinek munkásságához, szakmai életútjához, emberi hozzáállásához mindenkor Szent István öröksége szolgált és szolgál iránymutatásul, a Szent István-i keresztény értékrendnek megfelelő életet él vagy élt, és ennek szellemében kiemelkedő tevékenységet végez vagy végzett.

 

A Szent István Művelődési Ház által szervezett ünnepi program után Spányi Antal megyés püspök, a kuratórium elnöke adta át dr. Szabó Lajosné, tanítónőnek a kitüntető díjat.

Image
.

 Dr. Szabó Lajosné Marika néni olyan pedagógus, akinek rendkívül gazdag szakmai önéletrajza, valamint több évtizedes hittel, emberi és szakmai példaadással, alázattal és nagy szeretettel végzett munkája tanúskodik kiváló szakmai felkészültségéről és felelősségteljes, szeretettel teli emberi hozzáállásáról.

Image
.

Több, mint egy évtizedig szaktanácsadói feladatokat is ellátott. Pedagógiai hitvallása alapján mindenkit önmagához mérten kell a legmagasabb fokon fejleszteni. Egyformán szívügyének tekintette minden gyermek fejlődését, a nehezebb sorsúaktól kezdve a kiemelkedő tehetségekig. A kollégák, szülők és tanítványai tisztelettel ismerik el munkásságát.

Image
Fotó: Bertha Gábor
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >