Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megtört szívvel gyászol a Jobbik
Megtört szívvel gyászol a Jobbik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 24.

ImageKét nagyszerű fiatalembert gyászolnak családjukkal, barátaikkal együtt a Jobbik tagjai. Az augusztus 20.- án éjjel tragikus balesetben elhunyt lánglelkű Simon Péter után a mai napon eltávozott az élők sorából a baleset másik áldozata, Kónyi Kiss Domonkos, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megyei vezetője, az országos elnökségi tagja, a Jobbik maroshegyi képviselőjelöltje. "Mindkettőjük személyében sokra hivatott, nagyszerű hazafiakat veszítettünk el, de ami ennél sokkal fájdalmasabb, két család veszítette el csodálatos gyermekét!" - áll a Jobbik szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.  

 

A közlemény így folytatódik:

"A Jobbik városi szervezete megrendülten osztozik a családtagok, barátok gyászában, miközben maga is barátként, soha nem pótolható társként gyászolja a két fiatalt. Természetesen szervezetünk minden lehetséges segítséget felajánl a tragédiában érintett családoknak mind a mostani elviselhetetlenül nehéz időszakban, mind a jövőben!

Tudjuk, hogy két barátunk, most ott ül a Jóisten mellett, onnan néz le ránk, biztatva és vezetve minket, hogy folytassuk eddigi közös munkánkat egy szebb jövőért. Emléküket örökre megőrizzük, vezessen minket mindenkor a helyes úton!

Isten Veletek, Barátaink!"

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >