Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow "Legyen fehérvár a sport és a kultúra fellegvára!"
"Legyen fehérvár a sport és a kultúra fellegvára!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 17.

ImageSzékesfehérváron „István, a király”-t láthatja a közönség a Sóstói Stadionban július 25-én és 26-án. – erősítette meg Vargha Tamás EU integrációs és kommunikációs tanácsnok a Stadion előtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyre azért hívta össze a médiumok képviselőit, mert rosszízű pletykák terjedtek el az említett darabbal kapcsolatban.

 

Vargha Tamás elmondta:

Alig több mint fél éve még botrányoktól volt hangos a Fehérvár FC háza tája: a csapattól megvonták az első osztályú licencet, adóhátralék miatt nem kapott nullás igazolást, a játékosok hosszú ideje vártak már az őket megillető járandóságukat, nem jöttek a jó eredmények, közöny és fásultság lett úrrá mind a játékosokon mind a szurkolókon.

Majd Karácsony előtt jött az új tulajdonos csapat pozitív hozzáállással , új gondolkozásmóddal. Rendezték az adósságokat, megszerezték a licencet és kifizették a játékosokat.

Nem lenyúlni akarják a focit hanem jó focival visszaszerezni az elpártolt szurkolókat. És jó focit láttunk tavasszal, jöttek az eredmények , a szurkolók visszatértek a lelátókra - a csapat kiváló tavaszi eredménnyel hálálta meg a szurkolók bizalmát.

Image
Fotó: Temesvári Márta

És most itt az új gondolkodás újabb eredménye. Ez az új csapat bátran mert nagyot álmodni és elhozta Fehérvárra a magyar rockopera irodalom kultikus és emblematikus darabját, az István,a királyt. Július 25 és 26-án este 12 ezer néző veheti birtokba a Stadiont hogy a rendkívül tehetséges és közkedvelt fehérvári művész, Feke Pál főszereplésével, a Társulat előadásában István és Koppány párviadalát szurkolja végig.

Jó foci és jó színház - lelkes foci és színházrajongó közönség- „csak” ennyi kell hogy Fehérvár azzá váljon amivé sokan szeretnénk- a sport és a kultúra fellegvára.

És milyen új és nagyszerű dolgok lehetnének még a Sóstón, ha ’valakik’ nem akadályoznák és gáncsolnák ezt az új csapatot?

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >