Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ocskay Gábor is csatlakozott a Fidesz kezdeményezéséhez
Ocskay Gábor is csatlakozott a Fidesz kezdeményezéséhez Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. augusztus 30.

ImageOcskay Gábor, az Alba Volán szakosztály-igazgatója is csatlakozott a „Nekem Fehérvár” című kezdeményezéshez, amelyet dr. Cser-Palkovics András polgármesterjelölt indított útjára. A konzultáció-sorozat arra hivatott, hogy összegyűjtse a székesfehérváriak elképzeléseit városunkról, hogy megoldást találjon az itt élők problémáira, s egy olyan lakóhely, életközösség alakulhasson ki, amely az emberek igényeihez igazodik, s méltó a „Királyok Városa” elnevezéshez.

 

A programhoz most Ocskay Gábor is csatlakozott, aki dr. Cser-Palkovics Andrással tartott közös sajtótájékoztatót Székesfehérváron. Ennek során az Alba Volán szakosztály-igazgatója elmondta, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy részt vehet abban a csapatmunkában, amelyben dr. Cser-Palkovics András is.

Image
.

„A kampány célja, hogy a város olyan útra lépjen, amelyet reményeim szerint a fehérváriak 80%-a vár.” – nyilatkozta az újságíróknak a fehérvári jégkorong atyja, akinek közel ötven éve összefolyik neve e csapatsportággal. Először, mint játékos, majd mint edző, jelenleg pedig, mint vezető segíti a fehérvári jégkorongosokat a világhírű siker eléréséhez és megőrzéséhez.

Véleménye szerint nagyon nagy kihívás egy olyan közösségben dolgozni, amely nagy célokat tűz ki maga elé. Elmondása szerint ezért is érezte úgy, hogy csatlakoznia kell a „Nekem Fehérvár” kezdeményezéshez.

Image
.

„Úgy érzem, hogy fontos időszak következik be az ország és Székesfehérvár életében, és szeretnék tenni azért, hogy a következő időszakban látványos dolgok történjenek a Koronázóvárosban.” – zárta gondolatait Ocskay Gábor.

Ezt követően dr. Cser-Palkovics András köszönetet mondott a szakosztály-igazgatónak, amiért csatlakozott a kampányhoz a város sikeres jövője érdekében.

 „Az általa megvalósított munka sok tekintetben példaértékű Székesfehérváron.” – mondta dr. Cser-Palkovics András, aki kifejtette, hogy most nemcsak Ocskay Gábor elért sporteredményeire gondol, hanem szemléletmódjára is.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Arra, hogy amikor a jégkorongosokkal kitűz maga elé egy célt, s eléri, máris keres egy újabb célt, egy újabb kihívást. Így egy folytonosság jön létre, amelyben nincsen megállás, csak fejlődés létezik. A Fidesz polgármesterjelöltje szerint egy város életében is mindig kell, hogy legyen egy olyan cél, amelyért érdemes összefogni.

„Azok a városok sikeresek, amelyek ezt az összefogást meg tudják valósítani. Az, hogy Ocskay Gábor csatlakozott a „Nekem Fehérvár” kezdeményezéshez, már önmagában is biztosíték arra, hogy mindig lesz követendő cél.” - tette hozzá a Fidesz polgármesterjelöltje.

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=6615&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=6596&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >