Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Bűnesetek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 02.

ImageSzékesfehérváron, egy Széchenyi utcában lévő vegyeskereskedésben észleltek betörést kedden reggel nyitáskor az alkalmazottak. Az üzlet ajtaját befeszítve találták. A megállapítás szerint élelmiszerek, vegyi áru, tanszerek és készpénz tűnt el a boltból félmillió forint értékben. Ismeretlenek megrongáltak egy mágneses kaput a Budai kapu társasháznál. A parkoló felöli kijáratnál lévő kapuban okozott kár első közlés szerint 30.000,-Ft. körül van.

 

R. Szabó Ágnes szóvívőtől megtudtuk, hogy kora délután elvittek egy parkoló pótkocsit az Aszalvölgyi útról. Az XWK-432 frsz-ú KRONE gyártmányú pótkocsit 29-én állították le a parkolóba. Eltűnését 31-én délután háromkor észlelték. A lopási kár hatmillió forint. A Pozsonyi úton családi ház betörésnél helyszíneltek a rendőrök. Ismeretlen tettes az épület pinceablakán keresztül ment be, televíziót és blutooth-t vitt el.

Dunaújvárosban a Weiner körúton egy parkoló Skoda Fabia jobb első üvegét törte be ismeretlen tettes. Egy rádiósmagnót szerelt ki és vitt el a járműből. A Hold utcából lakásbetörés miatt kértek intézkedést délben. A tettes hengerzár-törést követően televíziót, készpénzt és ékszert vitt el.

Energiaszolgáltató munkatársainak magukat kiadva ment be két ismeretlen egy perkátai asszonyhoz. Azt mondták tízezer forint visszajárót hoztak neki , de csak húszezresük van. Az asszonynak is csak húszezrese volt, amit készséggel felajánlottak, hogy elviszik felváltani, de nem tértek vissza. Ercsiben egy családi házban jártak besurranók. Mobiltelefont és egy táskát vittek el, a benne lévő értékekkel, igazolvánnyal.

 
< Előző   Következő >