Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az EBEL-csapat hozta a kötelezőt a farmcsapat ellen
Az EBEL-csapat hozta a kötelezőt a farmcsapat ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 02.

ImageA Sapa Fehérvár EBEL- és farmcsapata házi rangadót vívott. A rutinosabb EBEL-csapat végül a várakozásoknak megfelelően végig kézben tartotta a meccset és le is győzte a nagyszerű hozzáállással jégre lépő farmcsapatot. - A Sapa Fehérvár Satosaatit, Ondrejciket és Mihályt nélkülöző EBEL-csapata a várakozásoknak megfelelően nagy mezőnyfölényben játszott, ám a határtalan odaadással küzdő farmcsapat cseppet sem bizonyult könnyű ellenfélnek. A találkozón végül magabiztosan győzött a rutinosabb fél, ám a kitűnően felkészített fiataljaink teljesítménye több mint biztató a Mol Liga kezdete előtt.

 

EBEL-csapatunk ma nem adott ki mindent magából, de ez érthető is, hiszen a hétvégén komoly feladatok várnak a fiúkra az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán. Összességében a többnyire barátságos hangulatú házi rangadó kitűnően szolgálta mindkét fél felkészülését az előttük álló kihívásokra.

Sapa Fehérvár AV19 EBEL - Sapa Fehérvár AV19 Farm 4-0 (2-0, 1-0, 1-0) 

Székesfehérvár, 200 néző, vezette: Nagy, Árkovics, Mayer, Márkus.
EBEL: Hetényi - Horváth, Ackeström, Nagy, Ladányi, Benk, Sofron, Kovács, Martz, Palkovics, Fodor, Tokaji, Maklári, Vas M., Holéczy, Kranjc, Hegyi, Orbán, Vaszjunyin, Jobb, Fekete. Vezetőedző: Ulf Weinstock.
Farm: Bálizs - Meretei M., Balogh, Pilcsik, Horváth D., Tóth G., Árkovics B., Kovács V., Hajós, Dósa, Varga, Tóth A., Ondrejcik, Farkas, Reiter, Kiss D., Ozsváth, Erdélyi T., Németh Á., Szabó. Vezetőedző: Kóger István.
Gólok: Fekete, Vas M., Martz, Palkovics.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >