Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vereséget szenvedett az utánpótlás-válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 05.

Nem sikerült a bravúr, a magyar U21-es válogatott Székesfehérváron 1-0-s vereséget szenvedett Walestől. - Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy válogatottunk már nem lehet csoportelső, a brit csapat utolsó, Olaszország elleni meccsétől függetlenül Magyarország előtt végez. A Sóstón rendezett találkozón a három Vidis kerettag közül Gosztonyi került a kezdőbe, míg Lencse és Szakály a kispadon kapott helyett. Róth Antal csapata jól kezdett, de az első félidő közepére elfogyott a lendület, és a folytatásban már nem tudtunk a fehérmezes vendégek fölé kerekedni.

 

Gosztonyi 70 percet játszott, ez alatt aktív volt, többször helyzetbe került, a befejezéseknél azonban nem volt szerencséje, illetve talán nem koncentrált eléggé. Lencse tíz percet kapott a hajrában – csodára nem volt képes.

Bár a válogatott utolsó előtti selejtezőjén nem tudta megismételni korábbi jó teljesítményét, ne feledjük, hogy a korosztályos csapat három kulcsembere – a Videotonból Lázár és Elek, valamint Koman Vladimir – már eggyel előrelépett, a legjobbak közé, pénteken az A-válogatottban szerepelt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >