Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Rendőri intézkedések Székesfehérváron
Rendőri intézkedések Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 07.

ImageSzámos biztonsági, valamint személyi szabadságot korlátozó intézkedésre került sor az elmúlt 24 órában Székesfehérváron és vonzáskörzetében. Hétfő kora hajnalban egy 36 éves sárkeszi férfit vezettek elő a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra egy folyamatban lévő szabálysértési ügyben. Nem sokkal később egy 28 éves fehérvári nőt szállítottak be szintén a kapitányságra a rendőrök. Az elővezetést elrendelő szerv ezúttal a Fővárosi Bíróság volt.

 

Kora délután egy 21 éves nővel szemben intézkedtek a rendőrök a 64-es főút balatonvilágosi bekötőútjánál. A hölgy ugyanis szexuális szolgáltatásra irányuló passzív magatartást tanúsított. Nyilatkozaton el is ismerte a tiltott kéjelgés szabálysértését. A járőrök előállították az Enyingi Rendőrőrsre, majd szabálysértési őrizetbe vették. – tudtuk meg Németh – Kész Mónika r. szds.-tól, a FM RFK szóvivőjétől, aki elmondta, hogy késő délután a fehérvári Jancsár közben egy 36 éves fehérvári férfit igazoltattak a járőrök.

A személy ittas állapotban volt, és azt mondta a rendőröknek, hogy elege van az életből. Kezén kisebb vágott sérülések is voltak. Elmondása alapján saját magának okozta. Így a rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórházba.

Este a Bakony utcában vontak ellenőrzés alá a járőrök egy kerékpárost. A szonda pozitív értéket mutatott nála. A 43 éves férfi elismerte alkoholfogyasztását. Vele szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.

Éjszaka az Ady Endre utcában intézkedtek a rendőrök egy 88 éves asszonnyal szemben, aki a lakásában nyöszörgött, és segítségért kiabált. Amikor a rendőrök a lakásába bejutottak, a néni erős testi fájdalomra panaszkodott, így mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a kórházba.

Kora hajnalban a rendőrök a vasútállomáson intézkedtek. Egy 36 éves fehérvári férfi ugyanis ott zavartan viselkedett, össze-vissza beszélt. Egyszer azt állította, hogy öngyilkos akar lenni, míg később ezt visszavonta. Így a rendőrök mentővel kórházba szállíttatták.

 
< Előző   Következő >