Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Bozsovics kivételével megérkeztek a válogatottak
Bozsovics kivételével megérkeztek a válogatottak Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 09.

ImageA "kicsik" délelőtt, a "nagyok" délután csatlakoztak ismét a kerethez. - Miután kedden mind az olimpiai-, mind pedig az A-válogatott lejátszotta második európa bajnoki selejtező mérkőzését, nagyjából egyheti távollét után visszatértek válogatottjaink. Gosztonyi András a héten már Sóstón edzett, miután a bosnyákok ellen eltiltás miatt nem léphetett pályára, így korábban elhagyta a válogatottat. Lencse László és Szakály Dénes a délelőtti tréningen csatlakozott a kerethez, s a mérkőzések után szokásos regenerációs munkát végezték. Három felnőtt válogatottunk közül Lipták Zoltán és Elek Ákos csak a délutáni edzésre érkezett meg.

 

Lázár Pál viszont a tegnapi délelőttöt a kórházban töltötte, miután a Moldova elleni mérkőzést követően fájlalta a térdét. A vizsgálatok megállapították, hogy szerencsére nem sérülés okozta a fájdalmat. Egyetlen, még mindig távollévő játékosunk Mladen Bozsovics, aki az elmúlt időszakban a montenegrói csapat kapuját őrizte az 1-0-s győzelemmel zárult, Wales elleni, illetve a hasonló eredménnyel végződött, Bulgária elleni Eb-selejtezőkön.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC
 

A keret péntekre teljes lesz. Már a Szolnok elleni csapat kialakításának jegyében zajlott a tegnap délutáni tréning, amelyen az első keret tagjai az NB-II-es gárda ellen játszottak kétszer harminc percet. Immár tehát mindenki teljes mértékben a vasárnap esedékes bajnokira koncentrál.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >