Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Énekes Lajos: Sok múlik az idénynyitón
Énekes Lajos: Sok múlik az idénynyitón Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 10.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 biztató teljesítménnyel zárta az előszezont, hiszen múlt hétvégén a csapat megnyerte az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornát. Hogy a jó formát sikerült-e átmenteni a szezonkezdetre, az pénteken 19:15-től kiderül az Acroni Jesenice ellen.

 

"Nehezen lendültünk bele a felkészülés során, de fokozatosan egyre erősebbé váltunk. Mindannyian örülünk, hogy méltó módon tudtunk megemlékezni egykori csapatkapitányunkról. Minden egyes játékos úgy próbált játszani, hogy az Gábort is büszkévé tette volna. A torna a felkészülés része volt minden résztvevő csapat számára, így a szezonban biztos, hogy nagyobb ellenállást tanúsítanak majd. Eddig jóformán csak hazai környezetben mérkőztünk, a hosszú utazásokat követően nehezebb lesz jó teljesítményt nyújtani. De igyekszünk erre is felkészülni" - mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

A csapat immáron a negyedik EBEL-szezonja előtt áll. Az első fellépés hazai környezetben az Acroni Jesenice ellen vár a fiúkra.

"A szlovének játékoskerete alaposan kicserélődött az előző évhez képest, és azóta nem is láttuk őket játszani. A barátságos mérkőzéseik eredményei alapján egy keményen védekező együttesre számítunk. A csatárainkat külön felkészítettük erre, és sokat dolgoztunk az emberelőnyös és -hátrányos helyzeteken is. Nagyon fontos, hogyan kezdjük a szezont, mert ha meg akarjuk ismételni a tavalyi sikereket, akkor bravúrokat kell bemutatnunk" - tette hozzá a szakember.

A Sapa Fehérvár AV19 összeállítása nem sokban módosul vasárnaphoz képest. Vas Márton lesz az első sor centere, mellette Ladányi Balázs és Sofron István játszik majd. Az újra egészséges Nathan Martz a második sort vezényli, szélsői Fekete Dániel és Kovács Csaba lesznek.

A harmadik sort Palkovics Krisztián, Roger Holéczy és Mihály Árpád alkotják, míg a negyedik támadóalakzatban Nagy Gergőt, Artyom Vaszjunyint és Fodor Szabolcsot láthatjuk majd. A kapuban Hetényi Zoltán kezd, cseréje Bálizs Bence lesz. Tommi Satosaari sérült.

Sapa Fehérvár AV19 - Acroni Jesenice

Székesfehérvár, 2010. szeptember 10. 19:15

 Vezeti: CERVENAK, Siegl, Smeibidlo

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >