Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Megkezdeni a pontgyűjtést
Megkezdeni a pontgyűjtést Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 17.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 egyelőre pont nélkül áll az EBEL idei szezonjában. Ám a legutóbb a Graz ellen már biztató volt a játék, így remélhetőleg pénteken a Villach otthonában meg tudjuk kezdeni a pontgyűjtést. -  "Jobban játszottunk Grazban, mint a Jesenice ellen. A meccs első fele kimondottan ígéretes volt, de a második harminc percben az ellenfelünk ráébresztett minket, hogy ők a jobb csapat aznap este. A védelmünk jól dolgozott, ezért is volt esélyünk a győzelemre egészen a végéig. Ugyanakkor a találkozó második felében a 99ers előtt adódott több gólhelyzet, benne volt a levegőben, hogy betalálnak."

 

"Összességében megérdemelten tartották otthon a két pontot. A kapusunk, Hetényi Zoltán és szlovén hátvédünk, Ales Kranjc kiemelkedő teljesítményt nyújtott vasárnap, de az egész csapattal elégedettek voltunk" - összegezte a történteket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

 Pénteken este ismét nehéz fellépés vár a fiúkra, a Villach vendégeként.

"Ebben a szezonban még nem találkoztunk velük, de tudjuk róluk, hogy a mezőny első felében szeretnének végezni. és kellően erős keretet állítottak össze ahhoz, hogy ez sikerüljön is. Aggresszíven, támadó felfogásban játszanak, egyértelműen ők az esélyesek pénteken. Csak akkor lesz esélyünk egy jó eredményre, ha nem lesz hiba a védekezésünkben. Biztos, hogy az első hazai meccs plusz motivációt ad a VSV-nek, ez tovább nehezíti majd a dolgunkat" - mondta a szakember.

Csapatunkban két sérült játékos van, ám míg Tommi Satosaari továbbra is lábadozik, a Grazban megsérült Oscar Ackeström már bevetésre kész.

"Ackeström visszatérése jó hír, mert így az emberelőnyös és -hátrányos soraink teljesek lesznek. Remélem, a siker sem marad el" - bizakodott Énekes Lajos. A Graz elleni összeállításon nem tervez változtatást a szakvezetés.

 Villach SV - Sapa Fehérvár AV19

Villach, 2010. szeptember 17. 19:15

 Vezeti: TSCHEBULL, Kaspar, Trattnig.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >