Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győztes zárás - Albacomp - Marso NYKK 79 - 61
Győztes zárás - Albacomp - Marso NYKK 79 - 61 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2010. szeptember 19.

ImageMár tornagyőztesként, de nem kiengedve játszotta le utolsó meccsét a hazai kupán az Albacomp. Egy héttel korábban Nyíregyházán csak egy ponttal, most sokkal simábabn vertük a Marso NYKK-t, hibátlan mérleggel zárva a Groupama Garancia Biztosító Kupát. - Albacomp - Marso NYKK 79 - 61 (24-14, 21-12, 22-15, 12-20) / Albacomp:Simon 12/3, Crocker 7/3, Antal 6/3, Keller 11, Jones 11 Cs: Bódi 12/6, Rubin 6, Madár 2, Keller V. 2, Somogyfoki 8/3, Kertész 2 / Az NYKK legjobb dobói: Marshall 20/3, Stojakovic 14/12, Lekli 13

 

Hanga Ádám civilben ücsörgött a padon, a hírek szerint előző napi kisebb lábsérülése miatt nem akarta kockáztatni ő sem és a szakami stáb sem a játékát. Ezzel az egyik legponterősebb kosaras esett ki a fehérvári csapatból, de nem volt idő ezen rágódni, hiszen az ötödik percben már 16-4-re vezettek Simiék. A védekezés az első negyedben sokáig pazar volt, elöl pedig könnyen születtek a Jones-, vagy Simon-kosarak. A kezdőbe kerülő Antal Szabolcs sem volt megilletődött, de hát nemcsak ő, a többi fiatal is hozzászokhatott a tornán, hogy Dzunics nem fél mélyvízbe dobni őket.

Ezúttal jól éltek, sőt olykor lubickoltak benne az ifjak, Kertésztől, Madártól, Somogyfokitól is láttunk bátor egyéni akciókat, igaz, hamar eldőlt a meccs, nem kerültek lélektanilag kiélezett szituációba. Az vélhetően a bajnokságban is a rutinosabbaknak lesz meghagyva...

No meg a külföldieknek, akik közül most igazából senki nem villogott, de roppant alázatosan tette a dolgát. A félidőre kialaluló magabiztos vezetés kitartott a folytatásban is, minden pályára lépő albacompos betalált, a bajnokság elején szintén Fehérváron vizitáló Nyíregyházát Sztojakovics triplái és Marshall kosarai mentették meg a katasztrofális vereségtől.

A tornagyőzelem biztató, de nyilván sokat fog még dolgozni a csapattal Braniszlav Dzunics, aki mindhárom mérkőzés után a megfelelő hozzáállást emelte ki. Személyi kérdésekről hétvégén dönt a szakmai stáb, a munka pedig hétfőtől folytatódik.

Végeredmény:

I. Albacomp

II. MBK Rieker Komarno

III. KK Kvarner 210 Rijeka

IV. Marso NYKK

All Star: Simon Balázs (Albacomp), Curtis Marshall (NYKK), Ransdale Brent (Kvarner), Jackson (Komarno), Keller Á. (Albacomp)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >