Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow NB II - Megszakadt egy remek sorozat
NB II - Megszakadt egy remek sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 19.

ImageEgy jól eltalált lövéssel szerezte meg a Barcs a győzelmet Felcsúton. - A korábbi napok esőzései szerencsére a pálya talaján nem látszódott meg, így nem volt akadálya, hogy jó iramú élvezetes mérkőzést láthasson az a 300 néző, aki kilátogatott Felcsútra. A Vidi II remekül kezdte a találkozót, a barcsiak vezetőedzője - Puskas Dragan, aki korábban a Videoton labdarúgója is volt 1998-ban - pedig feszülten figyelte, ahogy Gyurcsó lerántását követően büntetőhöz jutottak a hazaiak, azonban a sértett a kapu mellé lőtt. A következő percekben is Halasi kapuja előtt alakultak ki helyzetek, de ezek sorra ki is maradtak.

 

 A félidő közepén fokozatosan javult a vendégek teljesítménye és néhány alkalommal helyzetet is kialakítottak a Vidi II kapuja előtt. Gólt nem láthattak a nézők az első félidőben. Fordulás után azonban szinte azonnal zördült a háló, Kordé szabadrúgásból - 25 méterről - hatalmas gólt ragasztott Somodi kapujának jobb felső sarkába.

A gól után szinte felbillent a pálya, a hazaiak birtokolták többet a labdát, de a jó felépítésű vendég védők között szinte elvesztek a Vidi II fiataljai. Amikor a védőkön sikerült túljutni, akkor ott volt még Halasi, az ex-Vidi kapus, aki remek napot fogott ki, és több bravúrt is bemutatott. Összességében, a játék képe és a helyzetek alapján a Vidi II rászolgált volna a döntetlenre, ezúttal azonban Fortuna elpártolt a csapattól.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

Hartyáni Gábor:

Csalódott vagyok természetesen, hiszen kikaptunk, de ezt korábban már nyilatkoztam, hogy előbb-utóbb ki fogunk kapni, nem lehet vereség nélkül végigjátszani egy bajnokságot. Sajnálom, hogy ez a vereség hazai pályán következett be, de dolgozunk tovább, készülünk a következő mérkőzésre. Szerdán nem mi leszünk a Magyar Kupában az esélyesek az MTK ellen, de a jövő heti bajnokink is nehéz lesz, hiszen Győrben játszunk az ETO II ellen, akik jó játékerőt képviselnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >