Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Forgalomkorlátozás gázvezeték építése miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. szeptember 19.

ImageA Palotai út Mészöly Géza utca - Varga csatorna part közötti szakaszán, szeptember 20. és november 7. között gázvezeték rekonstrukció miatt ütemezetten forgalomkorlátozások kerülnek bevezetésre. Ezek érintik a gépjárműforgalmat és a tömegközlekedést is. A kivitelezés során a Palotai út fenti szakaszán I. ütemben lezárásra kerül a városból kivezető forgalmi irány, ezért a gépjárművek a Schwäbisch G. u. - Szabadságharcos u. - Mészöly G. u. terelő útvonalon közlekednek.

 

Továbbá a kivitelezés során a Palotai u. - Schwäbisch G. u., valamint a Palotai u. - Mészöly G. u. csomópontokban, a forgalomkorlátozási ütemeknek megfelelően, a csomópontok egyes ágain korlátozások kerülnek bevezetésre.

Az autóbusz közlekedést érintő változások:

--- Autóbusz-közlekedés az I. ütemben: A belváros felöl érkező (kifele irányba közlekedő) távolsági, helyközi és a „10”, „12” „14”, „36”, „37”- es jelzésű helyi autóbuszjáratok Schwäbisch Gmünd utca – Szabadságharcos út – Mészöly Géza utca terelőútvonalon közlekednek. A terelés miatt megállóhely nem marad ki.

--- A kifelé közlekedő „17”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala Schwäbisch Gmünd utca – Mátyás király körút. A járatok az Uszoda és Szabadságharcos út elnevezésű megállóhelyeket nem érintik.

--- Autóbusz-közlekedés a II. ütemben: A „10”, „12”, „14”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban a Schwäbisch Gmünd utca – Szabadságharcos út – Mészöly Géza utca terelőútvonalon közlekednek. A város irányába közlekedő járatok a Gellért utca elnevezésű megállóhely helyett az Uszoda elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

--- A „17”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok terelőútvonala mindkét irányban a Schwäbisch Gmünd utca – Mátyás király körút. A járatok az Uszoda és Szabadságharcos út elnevezésű megállóhelyeket nem érintik.

 
< Előző   Következő >