Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Három Vidi-gól az U17-es Eb-selejtezőn
Három Vidi-gól az U17-es Eb-selejtezőn Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 21.

ImageCsereként beszállva Barcsay Márk kétszer, Kleinheisler László egyszer volt eredményes az Andorrát 5-0-ra verő válogatottban. - Bene Ferenc szövetségi edző a szombathelyi Európa-bajnoki selejtező torna első mérkőzésén a cserepadra jelölte a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 három labdarúgóját, Kiprich Dávidot, Kleinheisler Lászlót és Barcsay Márkot. Az mlsz.hu beszámolója alapján a mieink már a találkozó elején mezőnyfölénybe kerültek, az első félórában azonban még kimaradtak a helyzeteink. A 35. percben sikerült megszerezni a vezetést, Szécsi Márk talált a kapuba, ezzel egy gólos előnyben zárult a játékrész.

 

Az 53. percben Barcsay Márk a 68. percben pedig Kleinheisler László is lehetőséget kapott, játékosaink pedig alaposan kihasználták a számukra jutó perceket: Barcsay kettő, Kleinheisler egy gólt vágva nyerő cserévé lépett elő. A vége 5-0, akadémistáink eredményességének köszönhetően a magyar válogatott magabiztos sikerrel kezdte a minitornát.

Magyarország - Andorra 5-0 (1-0)

Gólszerző: Barcsay Márk 2, Szécsi Márk, Kleinheisler László, Sipőcz János A magyar válogatott összeállítása: Gelei Vince - Botka Endre, Szilvási Péter, Zsirai Martin, Füredi Patrik - Szécsi Márk (Sipőcz János, 70.), Halmai Ramón, Pintér András, Huller Ádám (Kleinheisler László, 68.) - Novothny Soma, Bese Barnabás (Barcsay Márk, 53.)

A találkozó után Bene Ferenc szövetségi edző is a cseréket dícsérte.

 - Az első félidőben még görcsösen játszottunk, pontatlanok voltunk. A második félidőt teljesen más felfogásban kezdtük, a második gólunk után pedig felszakadtak a gátlások, onnantól szemre is tetszetősen, eredményesen futballoztunk. Igazi csapatként értük el a sikert, nem utolsósorban a csereként beállt játékosoknak köszönhetően - nyilatkozta Bene Ferenc a találkozó után a szövetség honlapjának.

Image
Fotó: Simon Erika / Videoton FC

--- A csoport állása:

1. Magyarország 3 pont (5-0)

2. Szlovákia 3 pont (3-0)

3. Feröer-szigetek 0 pont (0-3)

4. Andorra 0 pont (0-5)

 

--- A további program:

 

Szeptember 22., szerda

 Szlovákia - Andorra, Szombathely, 16.30

Feröer-szigetek - Magyarország, Bük, 16.30

 

Szeptember 25., szombat

Magyarország - Szlovákia, Szombathely, 12.30

Andorra - Feröer-szigetek, Bük, 12.30

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >