Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Elek Ákos öccse bemutatkozhat a Vidi II-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 22.

ImageSzerdán délután Felcsúton, az NB I listavezetőjével játszik Magyar Kupa-mérkőzést a Vidi II. - "Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de meg akarjuk nehezíteni az MTK dolgát" - ezt Hartyáni Gábor vezetőedző mondta honlapunknak, amikor azt kérdeztük tőle, mit vár a szerdai mérkőzéstől. Tény, nem a Vidi II fiataljai a találkozó fő esélyesei, de pont ettől szép egy kupa-mérkőzés, ott ugyanis tényleg bármi megtörténhet. A keretben két U19-es játékos is helyet kapott. Macsicza Dávid és Elek Bence remek formában játszik hétről hétre az U19-es csapatban és erre Hartyáni Gábor is felfigyelt.

 

Érdekesség, hogy Elek Bence a 2008/2009-es szezonban, 17 évesen már bemutatkozott az NB II-ben. A Kazincbarcika - Jászberény mérkőzésen csereként állt be a 60. percben, majd 1 perccel később megszerezte a győztes gólt, tehát parádésan debütált az NB II-ben. Elek remek formájáról mindent elárul, hogy az U19-es bajnokságban eddig 3 mérkőzésen 4 gólt szerzett.

Image
Fotó. Simon Erika / Videoton FC

Hartyáni Gábor az alábbi kezdőcsapatot adta meg honlapunknak: Somodi - Margitics, Papizsanszkij, Ízing, Fejes - Szolnoki, Rása, Ponczók, Gyurcsó - Baracskai, Máté Cserék: Czirjék - Présinger, Soós, Babos, Kis, Macsicza, Elek

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >