Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Az odafigyelés jellemzi majd tevékenységünket!"
"Az odafigyelés jellemzi majd tevékenységünket!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 22.

ImageTöbb odafigyelést szeretnének azok a települések, amelyek közigazgatásilag Székesfehérvárhoz ködőtnek. Ezért a Fidesz önkormányzati képviselői sajtótájékoztatójukon kijelentették: az „odafigyelés” lesz az, amely tevékenységüket jellemezni fogja megválasztásuk esetén. Dr. Cser-Palkovics András polgármesterjelölt, Dr. Dienesné Fluck Györgyi, Östör Annamária és Horváth Miklós Csaba egyéni képviselőjelöltek eddig is mindent megtettek annak érdekében, hogy megoldják a székesfehérváriak problémáit, ám a jövőben még jobban koncentrálni szeretnének Börgönd, Csala és Kisfalud lakóira.

 

A politikusok a Kisfaludi Közösségi Házban várták a sajtó képviseőit, ahol dr. Cser-Palkovics András kifejtette: az érintett körzetek lakóinak jelzéseiből, valamint a kitöltött „Nekem Fehérvár” kérdőívek tartalmából egyértelműen kiderült, hogy több odafigyelést szeretnének a közigazgatásilag Székesfehérvári települések.

Image
Az odafigyelés jellemzi majd tevékenységünket!

 „Ezért az odafigyelés lesz az, amely tevékenységünket jellemezni fogja.” – ígérte a polgármesterjelölt, aki arra kérte a polgárokat, hogy nyugodtan keressék meg a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltjeit gondjaikkal, mert csak akkor tudnak segíteni rajtuk, s megtenni a szükséges lépéseket, ha tudomásuk van az adott problémáról.

A politikus reméli, hogy az elmúlt évek pozitív tapasztalatai alapján Kisfalud, Csala és Börgönd lakói ismét arra az emberre szavaznak majd, aki eddig is kiválóan képviselte őket az önkormányzatban.

Image
Dr. Dienesné Fluck Györgyi közösségi házat is szeretne építeni a börgöndieknek
 

Dr. Cser-Palkovics András után Dr. Dienesné Fluck Györgyi szólt az újságírókhoz, aki elmondta, hogy Börgöndön a legnagyobb probléma a csatorna hiánya. Egy négy tagú családnak három hetente kell szippantatnia a gödröt, amely igen nagy éves költséggel jár. Ezen kívül fontos az utak állapotának javítása.

„A börgöndiek ugyanolyan fontosak, mint a székesfehérváriak.” – mondta a képviselő – „Eddig is harcoltam értük, és ezután is fogok.”

Image
Östör Annamária Székesfehérvár vérkeringésébe vonta Csalát
 

Ezt követően Östör Annamária emelkedett szóra, aki kifejtette: amikor átvette Csala képviseletét, a terület rendkívül elhanyagolt volt. Ezért első lépésként ő azon igyekezett, hogy bekapcsolja Csalát Székesfehérvár vérkeringésébe. Ez szerencsére sikerült is. Mivel még gázvezeték sem volt, e rendszert is ki kellett építeni. Polgárőrséget is alakítottak, rendbetették a parkokat, kitisztították az erdőt, s mára már külön járat hozza reggelente a csalai iskolásokat

Székesfehérvárra. Istvánmajor kapcsán pedig megjegyezte: itt még közvilágítás sem volt, most helyezték el az első lámpát a házaknál.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Horváth Miklós Csaba körzetével kapcsolatban kifejtette: náluk is probléma a csatornarendszer, helyre kell állítani az utak állapotát, meg kell oldani a csapadékvíz elvezetését.

Mindezen feladatok elvégzését felvállalják a Fidesz önkormányzati képviselői, akik remélik, hogy októberben is bizalmat kapnak a lakóktól.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >