Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Gyerekzsivaj töltötte be a Városház teret Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 23.

ImageÓvodás és iskolás csoportok egész sora látogatott ki tegnap délelőtt a Városház térre, hogy bekapcsolódjon az Autómentes Nap fehérvári programjaiba. A Polgármesteri Hivatal és több civil szervezet összefogásával egész nap szemléletformáló és szórakoztató programok zajlottak a főtéren. A faházakban tájékoztató anyagokkal, kérdőívekkel és újrahasznosított anyagok bemutatójával várták az érdeklődőket a szervezők.

 

A gyerekeket ÖKO-játékokkal szórakoztatták, emellett a közkedvelt Alma Együttes is egyórás koncertet adott. A program „teltházas” volt, hiszen megtöltötték a teret az óvodások és kisiskolások.

Image
.

Stettler Zsuzsanna sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az Autómentes Nap helyi rendezvénye délután is folytatódott. Aki kilátogatott a Városház térre, az megmérhette, mekkora az éppen futó program zajszintje, tanácsot kaphatott a dohányzásról való leszokáshoz, és megmérettethette szervezete károsanyag-kibocsátását is.

Image
.

A Gaja Környezetvédő Egyesület faházánál is számos érdekességgel vártak mindenkit. A gyerekek az ÖKO-játékok között találhattak elfoglaltságot maguknak.

Az Autómentes Napon regisztráló és a feladatokat teljesítő résztvevők között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által felajánlott kerékpárt sorsolják ki a szervezők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >